Δύο αγώνες με κορυφαίες αποδόσεις στη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet δίνει και σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας. Σήμερα, μάλιστα, στην προσφορά της Goalbet δε συμμετέχει μόνο ένας αγώνας, αλλά δύο.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει δύο σημερινούς αγώνες με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Ο πρώτος είναι αυτός της Premier League ανάμεσα σε Μπόρνμουθ και Κρίσταλ Πάλας και ο δεύτερος αυτός της Primera Division ανάμεσα σε Θέλτα και Χετάφε. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες θα βρουν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στους δύο αγώνες της προσφοράς

Η προσφορά της 0% γκανιότας είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2 των δύο επιλεγμένων αγώνων και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες θα συναντήσουν τις εξής αποδόσεις: στον πρώτο αγώνα, η νίκη της Μπόρνμουθ πληρώνει με 2.35, η ισοπαλία με 3.51 και η νίκη της Κρίσταλ Πάλας με 3.41, ενώ στον δεύτερο αγώνα, η νίκη της Θέλτα πληρώνει με 2.20, η ισοπαλία με 3.45 και η νίκη της Χετάφε με 3.85.

Οι παραπάνω αποδόσεις μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι, μάλιστα, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι αποδόσεις που ανακοινώνει στο πλαίσιο της προσφοράς της η Goalbet, μάλιστα, ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού. Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη της έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από άλλους παίχτες του στοιχήματος, εφόσον εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά.

H Goalbet δεν είναι η μοναδική από τις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας που ανακοίνωσε τον αγώνα Μπόρνμουθ-Κρίσταλ Πάλας με 0% γκανιότα, την ίδια προσφορά ανακοίνωσε και η Novibet.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία