Παρολί ενισχυμένης αξίας από την στοιχηματική εταιρεία Betshop

Όσοι στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο έχουν σήμερα την ευκαιρία να τοποθετήσουν συνδυασμένες προβλέψεις σε… σκόρπιους αγώνες κάποιων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, αλλά και σε αγώνες λιγότερο δημοφιλών διοργανώσεων. Για παράδειγμα, μπορούν να σχηματίσουν παρολί με προβλέψεις για τους σημερινούς αγώνες σε Αγγλία, Πορτογαλία, Τουρκία και Ισλανδία, μεταξύ άλλων.

Τα παρολί αυτά θα μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη, εφόσον προβλέψουν σωστά, ενώ παράλληλα μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά που έχει ανακοινώσει η νόμιμη στοιχηματική εταιρεία Betshop και να διεκδικήσουν ενισχυμένα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αυξημένο ρίσκο.

 

Πριμ στα κερδισμένα παρολί του ποδοσφαίρου

Χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στο ποδόσφαιρο θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στο πριμ που υπόσχονται οι υπεύθυνοι. Πρόκειται για ένα πριμ που ενισχύει την αξία των παρολί στο ποδόσφαιρο, μέσω της ενίσχυσης της αξίας τους. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και κερδίσουν θα είναι σε θέση να εισπράξουν περισσότερα κέρδη, έως και κατά 200%!

Για παράδειγμα, ένα παρολί έξι σημείων θα εξασφαλίσει ένα πριμ 20% επί των κερδών. Με την ίδια λογική, τα παρολί 10 σημείων δικαιούνται πριμ 45%, τα παρολί 15 σημείων πριμ 70% και τα παρολί 30 σημείων πριμ 200%.

 

Τα παρολί που συμμετέχουν στην προσφορά

Για να δικαιούνται συμμετοχή στην προσφορά, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Betshop θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τεσσάρων έως 30 σημείων στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου. Οι προβλέψεις τους θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα και μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε στοιχηματική αγορά. Ωστόσο, κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να αφορά σε σημείο με απόδοση 1.35 και άνω.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι προβλέψεις τους να είναι 100% σωστές, ώστε να αποφέρει κέρδη το παρολί. Και σε αυτά τα κέρδη θα προστεθεί το πριμ. Αντίθετα, αν το παρολί χάσει ή κλείσει πρόωρα, μέσω της υπηρεσίας cash out, δε θα υπάρξει κάποιο πριμ.

 

Χρήματα διαθέσιμα για κάθε σκοπό

Τα χρήματα του πριμ που θα προστεθούν στα κέρδη όσων εκμεταλλευτούν την προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Betshop, τέλος, θα είναι διαθέσιμα για κάθε σκοπό. Όσοι θέλουν, λοιπόν, μπορούν να τα στοιχηματίσουν και να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Και όσοι θέλουν μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους. Άλλωστε, πρόκειται για μετρητά, τα οποία δεν απαιτούν κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία