Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα, μέσω της προσφοράς της 0% γκανιότας, η οποία έχει αυξήσει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 σε μια κορυφαία σημερινή αναμέτρηση. Ο αγώνας που συμμετέχει στην προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Άστον Βίλα, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της αγγλικής Premier League.

Όσοι παίχτες εκμεταλλευτούν την προσφορά και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Και τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν όσοι κερδίσουν θα έχουν τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Στη σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα. Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στον αγώνα ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Άστον Βίλα πριν την έναρξή του. Επιπλέον, τα στοιχήματά τους αυτά θα πρέπει να αφορούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Τέλος, δεν έχει καμία σημασία η αξία των στοιχημάτων ή το αν θα είναι μονά ή παρολί.

Από τα παραπάνω στοιχήματα, όπως είναι φυσικό, αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν όσα προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Οι αποδόσεις που έχουν προκύψει από την προσφορά της Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Premier League και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.47 για νίκη της Νιούκαστλ, 3.44 για ισοπαλία και 3.28 για νίκη της Άστον Βίλα. Χάρη σε αυτές, τα πιθανά κέρδη έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τα αντίστοιχα που υπόσχονται οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία