Στοιχηματική εταιρία Novibet: Κορυφαίες αποδόσεις στο Ρεάλ Μαδρίτης – Γιουβέντους

Ένα ακόμη ζευγάρι κορυφαίων ομάδων ποδοσφαίρου έρχεται σήμερα αντιμέτωπο στο πλαίσιο του Champions League, σε έναν αγώνα που παρουσιάζει έντονο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Πρόκειται για τον αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, ο οποίος προσφέρει άφθονες επιλογές στοιχηματισμού στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet. Αλλά οι επιλογές αυτές είναι μόνον η αρχή, καθώς η Novibet ανακοίνωσε και μια προσφορά** για τη σημερινή αναμέτρηση, υποσχόμενη κορυφαίες αποδόσεις σε όσους στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοινώνει ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους, μέχρι την έναρξή του, στις 21:45. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν κορυφαίες αποδόσεις και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* καταφέρνει να αυξήσει τις επιλεγμένες αποδόσεις, εξαλείφοντας την καθιερωμένη προμήθεια, που υπό κανονικές συνθήκες τις μειώνει. Από τη στιγμή, λοιπόν, που τα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προσφέρονται με 0% γκανιότα*, οι αποδόσεις που τα συνοδεύουν έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Ενώ, μάλιστα, αυξάνονται τα κέρδη, το ρίσκο παραμένει στα ίδια επίπεδα.

Με άλλα λόγια, όσοι εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι κορυφαίες αποδόσεις της Novibet

Μόλις, λοιπόν, ενεργοποιήθηκε η προσφορά** της 0% γκανιότας* στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Novibet, οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League αυξήθηκαν και διαμορφώθηκαν ως εξής: 1.65 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 4.55 για ισοπαλία και 5.70 για νίκη της Γιουβέντους. Οι εν λόγω αποδόσεις υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές, σε σχέση με τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία από τις στοιχηματικές εταιρίες ανταγωνισμού.

Η Novibet για τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Γιουβέντους έχει ενεργοποιήσει και την προσφορά** με την οποία ανταμοίβει όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία