Κορυφαίες αποδόσεις στο Final Four της Euroleague ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

H φετινή σεζόν της Euroleague φτάνει στο τέλος της και η αγωνιστική δράση ολοκληρώνεται με το Final Four που ξεκινά σήμερα. Απόψε το βράδυ, θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού, αλλά έως τότε, οι παίχτες του στοιχήματος θα μπορούν να τοποθετήσουν τις δικές τους προβλέψεις στους δύο ημιτελικούς. Ένας από αυτούς, μάλιστα, εκείνος ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή, στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet.

Η προσφορά** της Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ Μαδρίτης και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα έχουν να αντιμετωπίσουν.

 

0% γκανιότα* με άρωμα Final Four

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Έλλαδος, αποφάσισε να διατηρήσει 0% γκανιότα* στα επιλεγμένα στοιχήματα του σημερινού ημιτελικού, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του νικητή να μην έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται αυξημένα κέρδη στους παίχτες που θα καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις.

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Ρεάλ, έως και πριν το τζάμπολ του αγώνα. Τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά**, καθώς οι αποδόσεις θα επανέλθουν σε κανονικά επίπεδα, μόλις ξεκινήσει ο αγώνας.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς**

Οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού ημιτελικού της Euroleague έχουν επηρεαστεί από την προσφορά** και υπόσχονται αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα. Οι αποδόσεις αυτές κυμαίνονται στα εξής επίπεδα: 1.97 για νίκη της ΤΣΣΚΑ και 2.02 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και που υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών σε όσους καλύψουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά τον νικητή της αναμέτρησης.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία