Ουγγαρία-Ελλάδα και Ισπανία-Κροατία με 0% γκανιότα στην εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η διεξαγωγή του UEFA Nations League προσφέρει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες, οι οποίοι μπορούν να συνεχίσουν να πραγματοποιούν προβλέψεις για τους αγώνες των εθνικών ομάδων και να εκμεταλλεύονται σχετικές προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, προκειμένου να ρισκάρουν λιγότερο και παράλληλα να κερδίζουν περισσότερα. Άλλωστε, τόσο σημαντικές διοργανώσεις προσφέρονται για προσφορές, ακόμη και διπλές, σαν αυτή που ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία στοιχημάτων Goalbet!

H Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα σε δύο σημερινούς αγώνες του Nations League. Ο πρώτος διεξάγεται ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ελλάδα και ο δεύτερος ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία. Και οι δύο συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στην προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Οι αλλαγές που φέρνει στις αποδόσεις η προσφορά

Χάρη στην προσφορά, από τα επιλεγμένα σημεία απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια που κανονικά μειώνει κάθε απόδοση, προκειμένου να εξασφαλίσει την προμήθειά του ο bookmaker. Χωρίς τη γκανιότα, όμως, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον έναν ή και στους δύο αγώνες και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο.

 

Οι αποδόσεις στους δύο αγώνες της προσφοράς

Ο πρώτος αγώνας που προσφέρεται με 0% γκανιότα σήμερα στη νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet είναι αυτός ανάμεσα σε Ουγγαρία και Ελλάδα. Οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 θα δουν τις εξής αποδόσεις: 3.22 για νίκη της Ουγγαρίας, 3.07 για ισοπαλία και 2.73 για νίκη της Ελλάδας.

Ο δεύτερος αγώνας, από την άλλη, είναι αυτός ανάμεσα σε Ισπανία και Κροατία, με τις αποδόσεις στο 1Χ2 να έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.63 για νίκη της Ισπανίας, 4.12 για ισοπαλία και 6.84 για νίκη της Κροατίας. Και στους δύο αγώνες, τέλος, οι αποδόσεις της προσφοράς ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

Η Goalbet συνεχίζει για δεύτερη ημέρα συνεχόμενη να προσφέρει την 0% γκανιότα για δύο αγώνες του Nations League. Χτες αναμετρήθηκαν οι Πορτογαλία-Ιταλία και Σουηδία-Τουρκία και σήμερα Ουγγαρία-Ελλάδα και Ισπανία-Κροατία.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία