ΗΠΑ-Γαλλία με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet συνεχίζει να έχει στραμμένο το βλέμμα της στην Κίνα και στο Μουντομπάσκετ και εξακολουθεί να προσφέρει άφθονες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους κορυφαίους αγώνες μπάσκετ, αλλά και μια σειρά από συμφέρουσες προσφορές**, που μπορούν να ενισχύσουν τα πιθανά κέρδη. Μια τέτοια προσφορά** ισχύει και στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε ΗΠΑ και Γαλλία, ο οποίος μπορεί να αποφέρει στους παίχτες περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Αναλυτικότερα, η Novibet προσφέρει τον σημερινό αγώνα με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Χάρη σε αυτό το γεγονός, οι αποδόσεις στα δύο σημεία της αγοράς έχουν αυξηθεί και πλέον υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Η προσφορά** της 0% γκανιότας*

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* βασίζεται στην προμήθεια που διατηρούν οι εταιρίες στοιχημάτων σε κάθε σημείο. Η συγκεκριμένη προμήθεια μειώνει κάθε απόδοση, αλλά από τη στιγμή που στα επιλεγμένα σημεία του ΗΠΑ-Γαλλία είναι 0%, δεν υπάρχει μείωση αποδόσεων.

Έτσι, όσοι τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις. Για να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά**, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του νικητή του ΗΠΑ-Γαλλία, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από μια σωστή πρόβλεψη για το νικητή. Σε αυτή και μόνο την περίπτωση, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις του αγώνα

Οι δύο αποδόσεις που αυξήθηκαν από τη σημερινή προσφορά** της Novibet βρίσκονται στην αγορά του νικητή του αγώνα ανάμεσα σε ΗΠΑ-Γαλλία και θα παραμείνουν αυξημένες έως το τζάμπολ του αγώνα. Χάρη στην προσφορά**, οι αποδόσεις αυτές έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.28 για νίκη των ΗΠΑ και 4.50 για νίκη της Γαλλίας.

Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά** και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία