Βίτσμπουργκ Κίκερς – Σεντ Πάουλι με 0% γκανιότα στην Championsbet

Συνήθως η Δευτέρα αποτελεί την πιο… άχαρη ημέρα στοιχηματισμού, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Οι αγωνιστικές των περισσότερων εθνικών διοργανώσεων έχουν συνήθως ολοκληρωθεί και οι διεθνείς ετοιμάζονται να ξεκινήσουν, τις επόμενες ημέρες. Μπορεί, βέβαια, το πρόγραμμα της Δευτέρας να είναι πιο φτωχό, συγκρινόμενο με το αντίστοιχο άλλων ημερών, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ευκαιρίες για όσους είναι διατεθειμένοι να τις ψάξουν.

 

Σε κάποιες περιπτώσεις, βέβαια, δεν απαιτείται ούτε καν ψάξιμο, καθώς οι στοιχηματικές ευκαιρίες βρίσκονται στην κεντρική σελίδα κάποιας ιστοσελίδας, συμμετέχοντας σε κάποια προσφορά. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο σημερινός αγώνας ανάμεσα σε Βίτσμπουργκ Κίκερς και Σεντ Πάουλι, ο οποίος διεξάγεται στο πλαίσιο της δεύτερης κατηγορίας της Bundesliga και προσφέρεται με 0% γκανιότα στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet.

 

Όσοι, λοιπόν, αναζητούν τις καλύτερες δυνατές αποδόσεις θα τις βρουν στον συγκεκριμένο αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι αποδόσεις της συγκεκριμένης αγοράς, όπως γίνεται συνήθως, αλλά να παραμείνουν σε υψηλότερα επίπεδα. Χωρίς τη γκανιότα, άλλωστε, η Championsbet δε διατηρεί γκανιότα και δε μειώνει τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ποδοσφαίρου: 2.19 για νίκη της Βίτσμπουργκ Κίκερς, 3,45 για ισοπαλία και 3.86 για νίκη της Σεντ Πάουλι. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά που ισχύει στην Championsbet.

 

Η προσφορά της 0% γκανιότας που ισχύει στο Βίτσμπουργκ Κίκερς – Σεντ Πάουλι, τέλος, δε ζητά σημαντικά ανταλλάγματα από τους παίχτες. Το μόνο που ζητά είναι η τοποθέτηση των στοιχημάτων πριν τη σέντρα του αγώνα (στις 21:15), στην αγορά του 1Χ2 και σωστή πρόβλεψη, όσον αφορά στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία