ΤΣΣΚΑ-Μπενφίκα με ενισχυμένες αποδόσεις στην εταιρεία στοιχήματος Novibet

Η εταιρεία στοιχήματος Novibet προσφέρει και σήμερα στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, στοιχηματίζοντας σε επιλεγμένα σημεία με ενισχυμένες αποδόσεις. Η σημερινή προσφορά** της Novibet ισχύει για το Champions League και για τον αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Μπενφίκα. Εκεί, οι αποδόσεις των σημείων της αγοράς συνοδεύονται από 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί και να υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

Παράλληλα, όπως και χθες, η στοιχηματική ιστοσελίδα δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να τοποθετήσουν ένα έτοιμο παρολί ενισχυμένης απόδοσης, ώστε να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη που θα διεκδικήσουν.

 

0% γκανιότα* στο ΤΣΣΚΑ-Μπενφίκα

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, λοιπόν, έχει ως αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά του ΤΣΣΚΑ-Μπενφίκα να έχουν αυξηθεί. Η γκανιότα*, η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση κάθε απόδοσης, βρίσκεται στο 0%, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, όσοι στοιχηματίσουν σε ένα από τα σημεία του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League θα μπορούν να εκμεταλλευτούν τις παρακάτω αποδόσεις: 2.25 για νίκη της ΤΣΣΚΑ, 3.45 για ισοπαλία και 3.70 για νίκη της Μπενφίκα. Οι εν λόγω αποδόσεις ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά**

Στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* της Novibet συμμετέχουν όλα τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε ΤΣΣΚΑ και Μπενφίκα. Ωστόσο, είναι απαραίτητο τα στοιχήματα να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, στις 19:00. Τέλος, θα πρέπει οι παίχτες να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, ώστε να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη.

 

Και παρολί ενισχυμένης απόδοσης για το Champions League

Παράλληλα, υπάρχει μία ακόμη ενισχυμένη απόδοση που μπορούν να εκμεταλλευτούν όσοι στοιχηματίσουν σήμερα στο Champions League μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet. Οι υπεύθυνοι σχημάτισαν ένα έτοιμο παρολί, το οποίο προβλέπει ότι θα νικήσουν σήμερα στους αντίστοιχους αγώνες τους οι Τσέλσι, Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Το συγκεκριμένο παρολί συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 7.00 και θα είναι διαθέσιμο έως την έναρξη των παραπάνω αγώνων.

Και χτες η Novibet ανακοίνωσε μια σειρά ενισχυμένων αποδόσεων για τους αγώνες του Champions League

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία