Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet

Οι επιλογές στοιχηματισμού που έχουν όσοι συνηθίζουν να διεκδικούν κέρδη στο ποδόσφαιρο έχουν αυξηθεί ακόμη περισσότερο σήμερα, χάρη στην επιστροφή των αγώνων της Premier League αλλά και στις προσφορές που ανακοινώνουν οι εταιρίες στοιχημάτων, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Goalbet ωστόσο, μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν ακόμα και αυξημένα κέρδη, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά 0% γκανιότας. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για τα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι παίχτες θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η συμμετοχή στην προσφορά της Goalbet, μάλιστα, είναι αρκετά απλή υπόθεση. Οι παίχτες θα πρέπει απλά να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα σε Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 0% γκανιότα

Οι παίχτες που θέλουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον σημερινό επιλεγμένο αγώνα θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα πριν την έναρξή του. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Τότεναμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να προσπαθήσουν να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να είναι μονά ή παρολί ενώ δεν έχει σημασία η αξία τους. Σημασία έχει να καλύψουν τις παραπάνω προϋποθέσεις και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς της Goalbet

Οι αποδόσεις που έχουν επηρεαστεί από τη σημερινή προσφορά της νόμιμης στοιχηματικής εταιρίας Goalbet βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Premier League και έχουν αυξηθεί ως εξής: στο 3.10 η νίκη της Τότεναμ, στο 3.53 η ισοπαλία και στο 2.53 η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι αποδόσεις αυτές υπόσχονται αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών στους νικητές (το οποίο σημαίνει ότι θα μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψή τους) και κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία