Ναντ-Λυών με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet επιλέγει καθημερινά τουλάχιστον έναν σημαντικό ποδοσφαιρικό αγώνα από το πρόγραμμα της ημέρας και τον ενσωματώνει στο πρόγραμμα προσφορών της, δίνοντας στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις σωστές προβλέψεις τους. Η ευκαιρία αυτή οφείλεται στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοινώνει σχεδόν καθημερινά η Championsbet, μια προσφορά που αυξάνει τις αποδόσεις των σημείων στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αποδόσεις αυξάνονται, χάρη στην απουσία της γκανιότας – της προμήθειας που διατηρούν από κάθε στοίχημα οι εταιρίες στοιχημάτων, μειώνοντας ελαφρά τις αποδόσεις. Εφόσον, λοιπόν, η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις αυξάνονται, στο πλαίσιο της προσφοράς.

 

Ο αγώνας που επέλεξε, λοιπόν, σήμερα η Championsbet, προκειμένου να προσφέρει την ευκαιρία αυξημένων κερδών, είναι εκείνος ανάμεσα σε Ναντ και Λυών, ο οποίος διεξάγεται στις 22:00, στο πλαίσιο της γαλλικής Ligue 1. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα, θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις, βέβαια, βρίσκονται αποκλειστικά στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2. Και θα παραμείνουν εκεί έως την έναρξη του αγώνα. Άλλωστε, η προσφορά της μηδενικής γκανιότας ισχύει αποκλειστικά στα στοιχήματα που τοποθετούνται πριν την έναρξη ενός αγώνα.

 

Η Championsbet, λοιπόν, ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις για τον αποψινό αγώνα της Ligue 1: 3.80 για νίκη της Ναντ, 3.37 για ισοπαλία και 2.23 για νίκη της Λυών. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το μέσο όρο των αντίστοιχων που ανακοίνωσαν οι ιστοσελίδες του ανταγωνισμού στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Τα επιπλέον χρήματα που θα εξασφαλίσουν όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Championsbet και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, τέλος, θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι bonus. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλες προσφορές, τα κέρδη αυτά δε χρειάζεται να στοιχηματιστούν σε νέα σημεία, προκειμένου να γίνουν διαθέσιμα προς ανάληψη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία