0% γκανιότα στο Ντονκάστερ-Μπράντφορντ από την εταιρεία στοιχήματος Goalbet

Όσο φτωχό κι αν είναι το σημερινό πρόγραμμα ποδοσφαίρου, οι ευκαιρίες στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών δεν απουσιάζουν. Κάποιες, μάλιστα, είναι πιο… ευκαιρίες από άλλες, με χαρακτηριστικό παράδειγμα, αυτή που προσφέρει στα μέλη της η εταιρεία στοιχήματος Goalbet. Η ευκαιρία αυτή επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη στον σημερινό αγώνα της αγγλικής League 1 ανάμεσα σε Ντονκάστερ και Μπράντφορντ, χάρη στο γεγονός ότι κάποιες αποδόσεις έχουν αυξηθεί.

Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει με 0% γκανιότα τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ντονκάστερ και Μπράντφορντ, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Οι αποδόσεις αυξήθηκαν και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην απουσία της καθιερωμένης προμήθειας (γνωστής ως γκανιότα), που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει κάθε απόδοση.

 

Ίδιο ρίσκο, αλλά περισσότερα κέρδη

Η αύξηση των αποδόσεων από πλευράς Goalbet σημαίνει ότι οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν χωρίς περισσότερο ρίσκο, αλλά παράλληλα να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Άλλωστε, μπορεί οι αποδόσεις να έχουν αυξηθεί μέσω της προσφοράς, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν μειωθεί οι πιθανότητες να επαληθευθεί ένα από τα τρία σημεία.

Στο πλαίσιο της προσφοράς της, λοιπόν, η Goalbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της League 1: 2.43 για νίκη της Ντονκάστερ, 3.45 για ισοπαλία και 3.25 για νίκη της Μπράντφορντ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας Goalbet συμμετέχουν στοιχήματα οποιασδήποτε αξίας. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Ντονκάστερ-Μπράντφορντ και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις 21:45.

Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση για να εξασφαλίσει κάποιος τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά είναι και να προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία