Κορυφαίες αποδόσεις στο Μπόχουμ-Άουε από την στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι αγώνες ποδοσφαίρου που διεξάγονται σήμερα μπορούν να προσελκύσουν αρκετούς παίχτες και να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχήματα, ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ακόμη και αγώνες που διεξάγονται στο πλαίσιο, όχι μιας κορυφαίας διοργάνωσης, αλλά μιας δευτερεύουσας, μπορούν να προσελκύσουν στοιχήματα, καθώς παρουσιάζουν διαφορετικών ειδών ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένας σημερινός αγώνας της γερμανικής Bundesliga ανάμεσα σε Μπόχουμ και Άουε. Τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας Goalbet θα βρουν έναν επιπλέον λόγο για να στοιχηματίσουν σε αυτόν, χάρη στις κορυφαίες αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι στα επιλεγμένα σημεία.

 

Μπόχουμ-Άουε με 0% γκανιότα στο 1Χ2

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχήματος Goalbet προσφέρει τον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπόχουμ και Άουε με 0% γκανιότα. Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και υπόσχεται να ανταμείψει όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Άλλωστε, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί όπως συνήθως (οι παίχτες μπορούν να ευχαριστούν την απουσία της γκανιότας) και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από το κανονικό – υψηλότερα και από τον μέσο όρο της αγοράς!

Αναλυτικότερα, η προσφορά της Goalbet αύξησε τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Bundesliga 2 ως εξής: 1.77 για νίκη της Μπόχουμ, 4.01 για ισοπαλία και 5.34 για νίκη της Άουε. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις παραπάνω αποδόσεις και να εξασφαλίσουν εξίσου αυξημένα κέρδη είναι να τοποθετήσουν τα στοιχήματα που ζητούν οι όροι της προσφοράς και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Μπορεί οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να τελείωσαν για αυτήν την εβδομάδα αλλά η Goalbet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της χώρας μας, δεν σταματά να προσφέρει την 0% γκανιότα στα μέλη της. Έτσι τον χτεσινό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Άρσεναλ και Ατλέτικο Μαδρίτης διαδέχεται σήμερα η  γερμανική Bundesliga.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία