Γερμανία-Ιταλία με 0% γκανιότα στην Championsbet

Το αγωνιστικό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο είναι πλήρες σήμερα, καθώς οι φιλικές αναμετρήσεις που εξυπηρετούν την προετοιμασία των εθνικών ομάδων για το EURO 2016 καλά κρατούν. Όλοι οι αγώνες που διεξάγονται σήμερα κρύβουν λιγότερες ή περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού, αλλά όσον αφορά στην ισοτσελίδα στοιχημάτων Championsbet, ένας αγώνας ξεχωρίζει.

 

Πρόκειται για αυτόν ανάμεσα σε Γερμανία και Ιταλία, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα. Αυτό σημαίνει ότι η Championsbet δε διατηρεί την καθιερωμένη προμήθειά της, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως όσοι στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά του αποψινού αγώνα μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 στον αποψινό φιλικό αγώνα: 1.85 για νίκη της Γερμανίας, 3.75 για ισοπαλία και 5.15 για νίκη της Ιταλίας. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού – οι περισσότερες εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει να είναι ελαφρώς μειωμένες.

 

Για να εκμεταλλευτούν, τέλος, την προσφορά της Championsbet, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα – κοινώς, έως τις 21:45. Επιπλέον, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2, όπου έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις, και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Τα επιπλέον κέρδη που θα προκύψουν από τα στοιχήματά τους, τέλος, θα έχουν τη μορφή, όχι bonus, αλλά μετρητών. Αυτό σημαίνει πως θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη.

Πριν 5 ημέρες η Ιταλία αντιπετώπισε την Ισπανία σε φιλικό αγώνα και τα μέλη της Championsbet το εκμεταλλέυτηκαν χάρη και πάλι στην προσφορά της 0% γκανιότας που είχε ανακοινώσει η ιστοσελίδα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία