Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: 0% γκανιότα στο Γκενκ-Αντβέρπ

Όσοι οι περισσότεροι παίχτες περιμένουν την έναρξη των επόμενων αγωνιστικών των κορυφαίων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου της Ευρώπης, πολλοί αναζητούν ευκαιρίες στοιχηματισμού σε λιγότερο δημοφιλείς διοργανώσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει από σήμερα. Μία τέτοια διοργάνωση είναι το βελγικό πρωτάθλημα, στο πλαίσιο του οποίου διεξάγεται σήμερα ο αγώνας ανάμεσα σε Γκενκ και Αντβέρπ.

Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, συνοδεύεται από ενισχυμένη αξία στοιχηματισμού, χάρη στο γεγονός ότι προσφέρεται με 0% γκανιότα στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις που έχουν ανακοινωθεί στην αγορά του 1Χ2 έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη (αλλά όχι και περισσότερο ρίσκο) σε όσους προβλέψουν το τελικό αποτέλεσμα.

 

Αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2

Η προσφορά της Goalbet ισχύει μόνον για τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού Γκενκ-Αντβέρπ. Σε αυτά τα σημεία, η γκανιότα έχει εξαλειφθεί και οι υπεύθυνοι δε διατηρούν τη συνηθισμένη προμήθεια. Με άλλα λόγια, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη.

Αναλυτικότερα, η εταιρία στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε τις παρακάτω αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του βελγικού πρωταθλήματος: 1.85 για νίκη της Γκενκ, 3.70 για ισοπαλία και 5.03 για νίκη της Αντβέρπ. Σε σύγκριση με τις αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Goalbet είναι υψηλότερες και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Ποιοι δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη;

Για να μπορέσουν πρώτα απ’ όλα να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet, οι παίχτες θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Γκενκ-Αντβέρπ. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία και να είναι μονά ή παρολί. Ωστόσο, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν τις 21:30 που ξεκινά ο αγώνας και όχι στο live. Τέλος, θα πρέπει να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να διευθετηθούν ως νικητήρια και να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

Μπορεί οι μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις να τελείωσαν για αυτήν την εβδομάδα, αλλά η Goalbet συνεχίζει να προσφέρει την μηδενική γκανιότα στα μέλη της, έτσι ύστερα από τον χτεσινό αγώνα του Europa League ανάμεσα σε Μπράγκα και Μαρσέιγ που ανακοίνωσε με 0% γκανιότα σήμερα επανέρχεται με το ματς Γκενκ και Αντβέρπ του βελγικού πρωταθλήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία