Μάιντζ-Στουτγκάρδη με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet

Oι γερμανικές ομάδες ποδοσφαίρου έρχονται σήμερα αντιμέτωπες στο πλαίσιο του Κυπέλλου DFB και οι Έλληνες παίχτες που διατηρούν λογαριασμό στη Novibet μπορούν, όχι μόνο να στοιχηματίσουν σε διάφορες πτυχές των σημερινών αναμετρήσεων, αλλά και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, εκμεταλλευόμενοι τη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας. Η προσφορά** δεν είναι άλλη από εκείνη της 0% γκανιότας*, η οποία είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων σε επιλεγμένα σημεία ενός από τους σημερινούς αγώνες.

Αναλυτικότερα, ο αγώνας που προσφέρεται σήμερα με 0% γκανιότα* στην στοιχηματική εταιρεία Novibet είναι αυτός ανάμεσα σε Μάιντζ και Στουτγκάρδη. Η προσφορά** ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και, χάρη σε αυτή, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς επιπλέον ρίσκο.

 

Αύξηση αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2

Από τη στιγμή που απουσιάζει η γκανιότα*, η προμήθεια που διατηρεί κάθε bookmaker, οι επιλεγμένες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μάιντζ-Στουτγκάρδη. Στο πλαίσιο της προσφοράς**, λοιπόν, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Κυπέλλου DFB: 2.47 για νίκη της Μάιντζ, 3.44 για ισοπαλία και 3.22 για νίκη της Στουτγκάρδης.

Οι παραπάνω αποδόσεις έχουν αυξηθεί, μέσω της προσφοράς**, και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς. Άλλωστε, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες του ανταγωνισμού διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα και έχουν μειώσει τις δικές τους αποδόσεις.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις σημερινές αυξημένες αποδόσεις της Novibet, είναι να στοιχηματίσουν εγκαίρως στα κατάλληλα σημεία. Θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Μάιντζ-Στουτγκάρδη πριν την έναρξή του, στις 19:30. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, χωρίς κανένα επιπλέον ρίσκο και με τη μορφή μετρητών.

Η ποικιλία της Novibet στις προσφορές** και στις διοργανώσεις δεν έχουν τελειωμό. Χτες για παράδειγμα επέλεξε αγώνα της Primera Division και πιο συγκεκριμένα το Μάλαγα και Μπέτις και σήμερα συνεχίζει με το γερμανικό Κύπελλο DFB και το ματς Μάιντζ-Στουτγκάρδη.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία