Ντιναμό Μπρεστ – Ατρόμητος με 0% γκανιότα* στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Μετά τον ΠΑΟΚ του οποίου τον αγώνα ανακοίνωσε με 0% γκανιότα* η Novibet, και οι υπόλοιπες ελληνικές ομάδες κάνουν σταδιακά το ντεμπούτο τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και τη σκυτάλη παίρνει ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει απόψε εκτός έδρας την Ντιναμό Μπρεστ, για τα προκριματικά του Europa League. Ο αγώνας παρουσιάζει, όπως είναι φυσικό, και έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον, ειδικά χάρη στις προσφορές** που έχουν ανακοινώσει οι ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες.

Μία τέτοια είναι και η Novibet, η οποία ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Ντιναμό Μπρεστ και Ατρόμητο. Η προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet ισχύει αποκλειστικά για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 και μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους νικητές.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά** της 0% γκανιότας*;

Η συγκεκριμένη προσφορά** βασίζεται στο γεγονός ότι κάθε bookmaker μειώνει ελαφρώς τις αποδόσεις σε όλα τα σημεία που ανακοινώνει, προκειμένου να εξασφαλίσει μια μικρή προμήθεια από τα στοιχήματα. Η προμήθεια αυτή, γνωστή ως γκανιότα*, έχει εξαλειφθεί μέσω της προσφοράς**, με αποτέλεσμα να μην έχουν μειωθεί οι επιλεγμένες αποδόσεις και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τρεις αυξημένες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0% στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Europa League, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αυξημένες αποδόσεις: 2.80 για νίκη της Ντιναμό Μπρεστ, 3.50 για ισοπαλία και 2.78 για νίκη του Ατρόμητου. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τις αντίστοιχες που έχουν ανακοινώσει οι περισσότερες ιστοσελίδες του ανταγωνισμού, αφού απουσιάζει η γκανιότα* και έχουν αυξηθεί ελαφρώς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία