Άγιαξ-Γιουβέντους με κορυφαίες αποδόσεις στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Το σημερινό πρόγραμμα του Champions League φέρνει μεταξύ άλλων μια κορυφαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Άγιαξ και Γιουβέντους, η οποία καταφέρνει να ξεχωρίσει για αρκετούς λόγους στις στοιχηματικές εταιρίες. Ένας από αυτούς τους λόγους που ξεχωρίζει στην Novibet είναι και η προσφορά** της 0% γκανιότας*, η οποία έχει ενεργοποιηθεί στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Χάρη στην προσφορά**, λοιπόν, τα μέλη της Novibet έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Το μόνο που έχουν να κάνουν, μάλιστα, είναι να εκμεταλλευτούν μία από τις τρεις κορυφαίες αποδόσεις, τοποθετώντας τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

Η διαδικασία διεκδίκησης αυξημένων κερδών στο Άγιαξ-Γιουβέντους

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσε η νόμιμη εταιρίας στοιχήματος Novibet, οι παίχτες θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 του Άγιαξ-Γιουβέντους, πριν τις 22:00 που ξεκινά ο αγώνας. Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, το μόνο που απομένει είναι να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν μάλιστα τη μορφή μετρητών και θα είναι διαθέσιμα από την πρώτη στιγμή για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Όσοι σπεύσουν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στον σημερινό αγώνα του Champions League θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2: 3.45 για νίκη του Άγιαξ, 3.43 για ισοπαλία και 2.36 για νίκη της Γιουβέντους. Οι αποδόσεις που ανακοινώνουν οι υπεύθυνοι στα τρία επιλεγμένα σημεία του αγώνα έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία