Εταιρία στοιχημάτων Novibet: Ενισχυμένες αποδόσεις στο Champions League

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες της Ευρώπης βρίσκονται σε διαδικασία διεκδίκησης μίας θέσης στο Champions League και πολλές από αυτές αγωνίζονται σήμερα στη διαδικασία των προκριματικών, σε μια σειρά αγώνων που μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο στοιχηματισμού για τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Novibet. Σε δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν ενισχυμένες αποδόσεις που μπορούν να τους αποφέρουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Η Novibet, άλλωστε, ανακοίνωσε πως θα ενισχύσει τέσσερις συνολικά αποδόσεις σε δύο επιλεγμένους αγώνες του σημερινού προγράμματος των προκριματικών του Champions League. Πρόκειται για την αναμέτρηση της Σουτζέσκα Νίκσιτς με την Αστάνα και αυτή της Ρόζενμποργκ με τη Βαλούρ. Στους δύο αυτούς αγώνες, βρίσκονται ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Σουτζέσκα Νίκσιτς – Αστάνα με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Στον πρώτο αγώνα, η στοιχηματική εταιρία Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Με την καθιερωμένη προμήθεια να απουσιάζει, οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, αρκεί να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στην αγορά του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα έχουν ως εξής: 6.90 για νίκη της Σουτζέσκα Νίκσιτς, 4.40 για ισοπαλία και 1.58 για νίκη της Αστάνα.

 

Ενισχυμένη απόδοση στο Ρόζενμποργκ-Βαλούρ

Στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών** της Novibet, όμως, βρίσκεται μία ακόμη ενισχυμένη απόδοση. Η συγκεκριμένη αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Ρόζενμποργκ και Βαλούρ και αφορά σε ένα επιλεγμένο σημείο. Πρόκειται για ένα σημείο που συνδυάζει τρεις προβλέψεις και συγκεκριμένα το over 2,5 γκολ, το GG και το να σκοράρει ο Νίκλας Μπέντνερ. Το σημείο αυτό συνοδεύεται από την ενισχυμένη απόδοση του 3.80 και θα αποφέρει αυξημένα κέρδη σε όσους το επιλέξουν, μόνο στην περίπτωση που η πρόβλεψή του επαληθευθεί.

Μέσω των παραπάνω ενισχυμένων αποδόσεων, λοιπόν, η στοιχηματική εταιρία Novibet θα μοιράσει σήμερα αυξημένα κέρδη, σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

Συνέχεια στα προκριματικά του Champions League συνέχεια και στις προσφορές** της Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας. Χτες ανακοίνωσε τον αγώνα Βαλέτα-Κουκέσι με 0% γκανιότα* και σήμερα επέλεξε αλλά δύο ματς.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία