Μπίλεφελντ-Μπόχουμ με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet

Tα στοιχήματα στο ποδόσφαιρο πέφτουν βροχή αυτές τις ημέρες, καθώς πολλοί παίχτες έχουν επιστρέψει από τις διακοπές, για να βρουν μερικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ξεκινήσει. Παράλληλα, βέβαια, μπορούν να βρουν αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού σε αγώνες των μικρότερων διοργανώσεων ανά τη Γηραιά Ήπειρο, όπως ο σημερινός της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας ανάμεσα σε Μπίλεφελντ και Μπόχουμ. Ο συγκεκριμένος αγώνας, άλλωστε, διατίθεται με 0% γκανιότα* στην εταιρεία στοιχημάτων Novibet, με αποτέλεσμα η αξία στοιχηματισμού στην αγορά του 1Χ2 να έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο.

Χάρη στη σημερινή προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, εξάλλου, όσοι στοιχηματίσουν και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Μπίλεφελντ-Μπόχουμ θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη.

 

Περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο

Η σημερινή προσφορά** της Novibet υπόσχεται περισσότερα κέρδη μέσω των αποδόσεων που έχουν αυξηθεί αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2. Τα τρία σημεία συνοδεύονται από αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, της προμήθειας που ευθύνεται για τη μικρή μείωσή τους. Χωρίς τη γκανιότα*, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε σημεία με μεγαλύτερες αποδόσεις και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibetr ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του σημερινού αγώνα της Β’ κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος: 2.40 για νίκη της Μπίλεφελντ, 3.51 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Μπόχουμ. Μια σύγκριση των παραπάνω αποδόσεων με αυτές της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού δείχνει ότι κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Προϋποθέσεις συμμετοχής

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, τέλος, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Μπορούν να στοιχηματίσουν οποιοδήποτε ποσό, αρκεί να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του Μπίλεφελντ-Μπόχουμ και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη του αγώνα, που είναι προγραμματισμένος για απόψε στις 21:30. Τέλος, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη.

Τα κέρδη θα έχουν τη μορφή μετρητών στο σύνολό τους. Αυτό σημαίνει ότι, σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές**, θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη και πως δεν χρειάζεται να τζιράρουν την αξία τους, για να τα απελευθερώσουν.

Η Νovibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και συνεχίζει να προσφέρει στοιχήματα για τις μικρότερες κατηγορίες ποδοσφαίρων. Το ίδιο είχε κάνει και για την Championship και τον αγώνα Νότιγχαμ Φόρεστ-Μίλγουολ.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία