Αυξημένες αποδόσεις στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Εσπανιόλ από τη Novibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet καλύπτει σήμερα (μεταξύ εκατοντάδων άλλων επιλογών) και τον αγώνα που ολοκληρώνει την τρέχουσα αγωνιστική της ισπανικής Primera Division ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Εσπανιόλ. Ο συγκεκριμένος αγώνας παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών, αλλά μία από αυτές καταφέρνει να ξεχωρίσει.

Πρόκειται για την ευκαιρία που δίνεται στους παίχτες να στοιχηματίσουν σε αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2, χάρη στη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά**, οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του σημερινού αγώνα της Primera Division αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στα τρία σημεία της αγοράς του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ. Αυτό σημαίνει ότι οι αντίστοιχες αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί, εξαιτίας της καθιερωμένης προμήθειας, αλλά παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Και, χάρη σε αυτό το γεγονός, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για περισσότερο ρίσκο.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Στο πλαίσιο της προσφορά** της, λοιπόν, η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 1.84 για νίκη της Ρεάλ Σοσιεδάδ, 3.92 για ισοπαλία και 4.90 για νίκη της Εσπανιόλ. Οι αποδόσεις αυτές έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, καθώς υπόσχονται περισσότερα κέρδη στους νικητές.

 

Όροι συμμετοχής στην προσφορά**

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά** της Novibet είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 του αγώνα ανάμεσα σε Ρεάλ Σοσιεδάδ και Εσπανιόλ και να τοποθετήσουν την πρόβλεψή τους σε ένα από τα τρία σημεία, πριν ξεκινήσει ο αγώνας, στις 21:00. Και, όπως είναι φυσικό, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά**.

Την προσφορά** αυτή μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία