Φουενλαμπράδα-Σαραγόσα με κορυφαίες αποδόσεις στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet

Η Novibet ανακοίνωσε και σήμερα μια προσφορά** για τα μέλη της που θα στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα ποδοσφαίρου και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με αυξημένα κέρδη. Η προσφορά** που μπορούν να εκμεταλλευτούν σήμερα οι παίχτες είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει για τον αγώνα της ισπανικής Segunda Division ανάμεσα σε Φουενλαμπράδα και Σαραγόσα.

Η προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet ισχύει για επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα. Εκεί, οι αποδόσεις δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως, αφού απουσιάζει η προμήθεια της γκανιότας*, και κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες περισσότερα κέρδη από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2

Στη σημερινή προσφορά** της Novibet συμμετέχουν επιλεγμένα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο Φουενλαμπράδα-Σαραγόσα. Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς** θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του αγώνα, πριν την έναρξή του, αφού τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν. Επιπλέον, αυξημένα κέρδη θα αποφέρουν μόνον όσα στοιχήματα προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και θα προβλέψουν σωστά, τέλος, θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα μπορούν να μεταφερθούν άμεσα από τον λογαριασμό, χωρίς να συνοδεύονται από περιορισμούς και προϋποθέσεις.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Η προσφορά** της 0% γκανιότας* έχει προκαλέσει την αύξηση των επιλεγμένων αποδόσεων στον σημερινό αγώνα της Segunda Division. Οι αποδόσεις αυτές, χωρίς το βάρος της γκανιότας*, έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.85 για νίκη της Φουενλαμπράδα, 3.20 για ισοπαλία και 2.95 για νίκη της Σαραγόσα. Σε σύγκριση με αντίστοιχες αποδόσεις που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κινούνται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους εκμεταλλευτούν την προσφορά** και τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία