Λιλ – Σεντ Ετιέν με 0% γκανιότα στην Championsbet

Η Λιλ υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Σεντ Ετιέν, στο πλαίσιο της Ligue 1, και η εταιρία στοιχημάτων Championsbet φροντίζει να προσφέρει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν όσο το δυνατόν υψηλότερα κέρδη, χωρίς να ανησυχούν για αύξηση του ρίσκου. Με αυτόν ακριβώς τον σκοπό κατά νου, οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως θα διατηρήσουν 0% γκανιότα από τον αποψινό αγώνα.

 

H γκανιότα δεν αποτελεί παρά την προμήθεια που διατηρεί η Championsbet από κάθε στοίχημα. Ο υπολογισμός της γίνεται κατά τη διάρκεια ανακοίνωσης των αποδόσεων σε κάθε σημεία και, εξαιτίας της, οι αποδόσεις αυτές εμφανίζονται ελαφρώς μειωμένες. Από τη στιγμή, λοιπόν, που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, οι αποδόσεις δε μειώνονται και παραμένουν σε υψηλότερα και άκρως ανταγωνιστικά επίπεδα.

 

Βέβαια, η συγκεκριμένη προσφορά της Championsbet δεν αφορά σε όλες τις στοιχηματικές αγορές του αγώνα ανάμεσα σε Λιλ και Σεντ Ετιέν. Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τις αυξημένες αποδόσεις, οι παίχτες θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα. Εφόσον οι προβλέψεις τους είναι σωστές, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, σύμφωνα με τις αυξημένες αποδόσεις.

 

Οι αποδόσεις αυτές έχουν ως εξής: 2.57 για νίκη της Λιλ, 3.15 για ισοπαλία και 3.35 για νίκη της Σεντ Ετιέν. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη, χάρη στην απουσία της γκανιότας.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ζητά μόνον τα παραπάνω: μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Σε αντίθεση με άλλες προσφορές, δε ζητά περισσότερα ανταλλάγματα, όπως κάποιο ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού, τζιράρισμα των επιπλέον κερδών και άλλα.

Και εχτές είχε τηη τιμητική της η γαλλική λίγκα καθώς για την καθημερινή της προσφορά η Championsbet επέλεξε τον αγώνα Ναντ-Λυών για να τον προσφέρει με 0% γκανιότα.

H Championsbet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που προσφέρουν στα μέλη τους και παιχνίδια όπως live καζίνο,κίνο,παιχνίδια ικανοτήτων και πολλά άλλα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία