0% γκανιότα* στο Μονακό – Μάντσεστερ Σ. από τη Novibet

Η εταιρία στοιχημάτων Novibet φροντίζει σε σχεδόν καθημερινή βάση να δώσει στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε κορυφαίους αγώνες ποδοσφαίρου και να ενισχύσουν τα κέρδη τους, επιλέγοντας αυξημένες αποδόσεις. Κάθε επιλεγμένος αγώνας, άλλωστε, προσφέρεται με 0% γκανιότα*, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην επιλεγμένη αγορά να μη μειώνονται και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αγώνα και να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο.

 

Προσφορά** στο σημερινό πρόγραμμα του Champions League

Η σημερινή προσφορά** της Novibet, λοιπόν, ισχύει για έναν από τους δύο αγώνες του Champions League που διεξάγονται απόψε. Πρόκειται για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Μονακό και Μάντσεστερ Σίτι, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 21:45 και πλέον προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις, χάρη στην προσφορά**.

Αναλυτικότερα, η Novibet έχει αυξήσεις τις αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα. Έτσι, οι εν λόγω αποδόσεις έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.75 για νίκη της Μονακό, 3.95 για ισοπαλία και 2.57 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι. Οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει η ιστοσελίδα ξεπερνούν αυτές του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Τα… λογιστικά της προσφοράς**

Για να είναι σε θέση να προσφέρει υψηλότερες αποδόσεις στον αποψινό αγώνα του Champions League, η Novibet απαρνήθηκε τη γκανιότα*, την προμήθεια που διατηρεί, μειώνοντας ελαφρώς τις αποδόσεις της, προκειμένου να εξασφαλίσει κέρδος. Έτσι, οι αποδόσεις παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη. Χάρη σε αυτό το γεγονός, δεν έχει αυξηθεί το ρίσκο που έχουν να αντιμετωπίσουν οι παίχτες.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet και να στοιχηματίσουν στις αυξημένες αποδόσεις του 1Χ2 στον αγώνα της Μονακό με τη Μάντσεστερ Σίτι, οι παίχτες θα πρέπει να σπεύσουν τα τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Επιπλέον, θα πρέπει να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον στοιχηματίσουν στο σωστό σημείο και δουν την πρόβλεψή τους να επαληθεύεται, θα εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, και μάλιστα με τη μορφή μετρητών, γεγονός που σημαίνει πως δεν απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

Τέλος, την προσφορά** αυτή μπορούν να την επωφεληθούν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μιας και η Novibet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία