Παναθηναϊκός – Κλαμπ Μπριζ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

O Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε στις 21:00 την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League, σε έναν αγώνα που αναμένεται να κρίνει την πορεία του προς την επόμενη φάση. Και οι παίχτες που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν στον αποψινό αγώνα θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να στοιχηματίσουν στην ιστοσελίδα στοιχήματος του Stoiximan.

 

Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος, άλλωστε, ανακοίνωσε μια προσφορά για τον αποψινό αγώνα του Παναθηναϊκού, η οποία υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Πρόκειται για την προσφορά της μηδενικής γκανιότας, η οποία έχει ήδη αυξήσει τις αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan στην αγορά του 1Χ2.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που έχει ανακοινώσει ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα των προκριματικών του Champions League έχουν ως εξής: 2.48 για νίκη του Παναθηναϊκού, 3.40 για ισοπαλία και 3.30 για νίκη της Κλαμπ Μπριζ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις δεν είναι μόνον υψηλότερες από αυτές που θα έβλεπαν τα μέλη του Stoiximan, αν οι υπεύθυνοι διατηρούσαν κανονικά τη γκανιότα, αλλά και υψηλότερες από τις αντίστοιχες που έχει ανακοινώσει η συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού.

 

Αυτό σημαίνει ότι τα μέλη του Stoiximan είναι σε θέση να διεκδικήσουν κέρδη που ελάχιστες άλλες στοιχηματικές εταιρίες υπόσχονται. Και τα κέρδη αυτά δε θα έρθουν ούτε ζητώντας ανταλλάγματα ούτε αναγκάζοντας τους παίχτες να αλλάξουν τις συνήθειες τους. Το μόνο που ζητά η προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, είναι η τοποθέτηση ενός νικητήριου στοιχήματος στην αγορά του 1Χ2, πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον όροι που έχουμε συνηθίσει να συναντάμε σε άλλου είδους προσφορές, όπως τα ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού και το τζιράρισμα των κερδών, απουσιάζουν και η προσφορά της 0% γκανιότας αυξάνει σημαντικά την αξία των στοιχημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία