Έιμπαρ-Βιγιαρεάλ με 0% γκανιότα* στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet

Τα ισπανικά γήπεδα ποδοσφαίρου θα δουν αρκετή αγωνιστική δράση σήμερα και χάρη στις εταιρίες στοιχημάτων οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τους αγώνες που προτιμούν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε οποιαδήποτε πτυχή. Παράλληλα, μπορούν να επιλέξουν έναν αγώνα, που καταφέρνει να ξεχωρίσει στην ιστοσελίδα στοιχήματος Novibet, και να τοποθετήσουν επιλεγμένα στοιχήματα με 0% γκανιότα*.

Αναλυτικότερα, τα μέλη της Novibet μπορούν να στοιχηματίσουν με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα ανάμεσα σε Έιμπαρ και Βιγιαρεάλ. Οι υπεύθυνοι έχουν εξαλείψει την καθιερωμένη προμήθεια, με αποτέλεσμα οι τρεις επιλεγμένες αποδόσεις να έχουν αυξηθεί και να υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

Οι λεπτομέρειες της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Ο τρόπος για να εκμεταλλευτεί κανείς τη σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχήματος Novibet είναι ένας και είναι αρκετά απλός. Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα στο Έιμπαρ-Βιγιαρεάλ, πριν την έναρξη του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να τοποθετηθούν στο 1Χ2 του αγώνα και να προβλέπουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα. Όσοι τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα και προβλέψουν σωστά θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

Οι όροι συμμετοχής στην προσφορά** είναι τόσο απλοί, επειδή έχουν επηρεαστεί οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να τοποθετήσουν οποιοδήποτε στοίχημα, αρκεί να επιλέξουν το 1Χ2 του αγώνα, εκεί που έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις. Αναλυτικότερα, χάρη στην απουσία της γκανιότας*, οι τιμές που ανακοινώνει η Novibet έχουν αυξηθεί ως εξής: 2.97 για νίκη της Έιμπαρ, 3.52 για ισοπαλία και 2.62 για νίκη της Βιγιαρεάλ.

Οι παραπάνω αποδόσεις, τέλος, καταφέρνουν να ξεπεράσουν τις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των παιχτών που θα συμμετάσχουν στην προσφορά**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία