Ιντιάνα Πέισερς -Χιούστον Ρόκετς με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η καθημερινή προσφορά της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη χωρίς επιπλέον ρίσκο, ταξιδεύει στον μαγικό κόσμο του NBA και προσφέρει τον αποψινό αγώνα ανάμεσα σε Ιντιάνα Πέισερς και Χιούστον Ρόκετς με 0% γκανιότα.

 

Ο Stoiximan, άλλωστε, ανακοινώνει καθημερινά τουλάχιστον έναν αγώνα, στον οποίο διατηρεί μηδενική γκανιότα. Χάρη στην απουσία της γκανιότας, η οποία αποτελεί τον λόγο που οι αποδόσεις σε κάθε σημείο μειώνονται ελαφρά, οι αποδόσεις στην αγορά του τελικού αποτελέσματος στο Ιντιάνα Πέισερς - Χιούστον Ρόκετς είναι αυξημένες. Έτσι, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη, προβλέποντας σωστά το νικητή του αγώνα.

 

Τα αυξημένα αυτά κέρδη, μάλιστα, θα έρθουν χωρίς ιδιαίτερες προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, δεν απαιτεί ούτε ελάχιστα πονταρίσματα ούτε τζιράρισμα των κερδών, όπως πολλές άλλες. Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχει κάποιος σε αυτή είναι να στοιχηματίσει οποιοδήποτε ποσό στην αγορά του τελικού αποτελέσματος. Προβλέποντας νίκη των Πέισερς ή των Ρόκετς, κάθε παίχτης που θα προβλέψει σωστά θα λάβει επιπλέον κέρδη, χωρίς να είναι αναγκασμένος να ρισκάρει περισσότερα.

 

Αναλυτικότερα, ο Stoiximan,ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα, έχει ανακοινώσει τις εξής αποδόσεις για την αγορά του τελικού αποτελέσματος στον αποψινό αγώνα του NBA: 1.93 για νίκη των Ιντιάνα Πέισερς και 2.06 για νίκη των Χιούστον Ρόκετς.

 

Το μόνο που έχουν να κάνουν, λοιπόν, τα μέλη του Stoiximan είναι να στοιχηματίσουν στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αποψινού αγώνα, πριν την ώρα έναρξής του - στη 1:00 τα ξημερώματα. Με τον τρόπο αυτό, αν το στοίχημά τους κερδίσει, θα λάβουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη, τα οποία οφείλουν στην πλέον συμφέρουσα προσφορά του online στοιχήματος: αυτή της μηδενικής γκανιότας.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία