Ενισχυμένα κέρδη στη Euroleague υπόσχεται η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet δίνει σήμερα στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στους αγώνες μπάσκετ της Euroleague και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, πραγματοποιώντας προβλέψεις σε κάθε πτυχή των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων. Παράλληλα, όμως, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν, μέσω κάποιων νέων προσφορών** που ισχύουν στην ιστοσελίδα. Και μία από αυτές τις προσφορές** έχει ενισχύσει τις αποδόσεις στην αγορά του νικητή ενός επιλεγμένου σημερινού αγώνα της Euroleague.

Ο επιλεγμένος αγώνας είναι αυτός ανάμεσα σε Μπάγερν Μονάχου και Αναντολού Εφές, ο οποίος προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του νικητή. Αυτό σημαίνει ότι οι αποδόσεις στα δύο επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν τους όρους της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

0% γκανιότα* για περισσότερα κέρδη στο μπάσκετ

Η σημερινή προσφορά** της εταιρίας στοιχημάτων Novibet έχει προκαλέσει αύξηση των αποδόσεων στα σημεία της αγοράς του νικητή στον σημερινό αγώνα ανάμεσα σε Μπάγερν και Αναντολού Εφές, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί αντίστοιχα και τα πιθανά κέρδη. Και το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες είναι να τοποθετήσουν εγκαίρως τα κατάλληλα στοιχήματα. Εφόσον καλύψουν κάθε προϋπόθεση της προσφοράς** και προβλέψουν σωστά, μάλιστα, τα κέρδη τους δε θα είναι μόνο αυξημένα, αλλά θα έχουν και τη μορφή μετρητών. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη, χωρίς να απαιτείται κάποιο τζιράρισμα της αξίας τους.

 

Οι αυξημένες αποδόσεις της προσφοράς**

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague έχουν διαμορφωθεί ως εξής, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*: 1.68 για νίκη της Μπάγερν Μονάχου και 2.46 για νίκη της Αναντολού Εφές. Χάρη σε αυτές τις αποδόσεις, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας θα διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Κανόνες Novibet


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία