Κορυφαίες αποδόσεις στην Premier League προσφέρει σήμερα η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες στρέφουν σήμερα το ενδιαφέρον των μελών τους στην αγγλική Premier League και στον κορυφαίο αγώνα ανάμεσα σε Μαντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, ο οποίος παρουσιάζει αρκετές ευκαιρίες στοιχηματισμού. Κάποιες από αυτές τις ευκαιρίες, όπως για παράδειγμα η προσφορά της Goalbet, μπορεί να αποφέρει αυξημένα κέρδη στους παίχτες, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της 0% γκανιότας.

Η εν λόγω προσφορά ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων του 1Χ2 του συγκεκριμένου αγώνα, γεγονός που σημαίνει ότι όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ με 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2

Η σημερινή προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet έχει αυξήσει τις αποδόσεις του 1Χ2 στον αγώνα ανάμεσα σε Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα οι παίχτες να μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αρκεί να καλύψουν κάποιες απλές προϋποθέσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα στοίχημα (μονό ή παρολί με οποιαδήποτε αξία) στην αγορά του 1Χ2 του αγώνα, πριν αυτός ξεκινήσει. Και το στοίχημα αυτό θα πρέπει να αποτελείται από μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Όσοι καλύψουν τις προϋποθέσεις και προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της Goalbet στον αγώνα

Χάρη στην απουσία της γκανιότας από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα της Premier League, οι αποδόσεις που θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν οι παίχτες έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 2.10 για νίκη της Μάντσεστερ Σίτι, 4.15 για ισοπαλία και 3.53 για νίκη της Λίβερπουλ. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τρις αντίστοιχες της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανταγωνισμού, ο οποίος διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία