Αλαβές-Μπέτις με 0% γκανιότα* στη Novibet

Η Παρασκευή αποτελεί ημέρα επιστροφής για αρκετά από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης, τα οποία ξεκινούν σήμερα την τρέχουσα αγωνιστική τους και συνεχίζονται κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Κάθε διοργάνωση, μάλιστα, έχει να προσφέρει κι έναν σημαντικό αγώνα σήμερα, με αποτέλεσμα οι παίχτες του στοιχήματος να έχουν τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν σε ντέρμπι και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Το ύψος των κερδών, βέβαια, εξαρτάται πάντα από το ύψος των αποδόσεων που συνοδεύουν τα σημεία που θα επιλέξουν. Σκοπός των περισσότερων, λοιπόν, είναι να αναζητήσουν και να εντοπίσουν τις υψηλότερες αποδόσεις. Αυτή την αναζήτηση, όμως, έρχεται να λήξει η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet, ανακοινώνοντας αυξημένες αποδόσεις σε έναν από τους σημαντικότερους σημερινούς αγώνες – αυτόν ανάμεσα σε Αλαβές και Μπέτις που διεξάγεται στο πλαίσιο της ισπανικής Primera Division.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Χάρη στην προσφορά**, η προμήθεια που διατηρεί σε κάθε σημείο η Novibet έχει μηδενιστεί και δεν υπάρχει λόγος να μειωθούν ελαφρώς οι αποδόσεις. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στο Αλαβές-Μπέτις θα δουν αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 και θα μπορέσουν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0%, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στο 1Χ2 του σημερινού αγώνα της Primera Division: 2.40 για νίκη της Αλαβές, 3.19 για ισοπαλία και 3.60 για νίκη της Μπέτις. Σε σύγκριση με τις αποδόσεις που έχουν ανακοινώσει στα ίδια σημεία οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, αυτές της Novibet κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Η προσφορά**, τέλος, ισχύει έως την ώρα έναρξης του αγώνα, στις 21:45. Και οι αυξημένες αποδόσεις θα βρίσκονται αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη σε όσους προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία