Κορυφαίες αποδόσεις στο Νόργουιτς-Μπέρμιγχαμ ανακοίνωσε η εταιρία στοιχήματος Novibet

Ένας ακόμη αγώνας ποδοσφαίρου υπόσχεται σήμερα να ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τις κατάλληλες σωστές προβλέψεις με αυξημένα κέρδη, χάρη στην απόφαση της εταιρίας στοιχήματος Novibet να τον προσφέρει με κορυφαίες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Η Novibet ανακοίνωσε τη σημερινή προσφορά** της 0% γκανιότας* για τον αγώνα του αγγλικού Championship ανάμεσα σε Νόργουιτς και Μπέρμιγχαμ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στα επιλεγμένα σημεία να έχουν αυξηθεί.

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, τα μέλη της Novibet που θα καλύψουν τις απαραίτητες μα απλές προϋποθέσεις θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο των προβλέψεων που θα πραγματοποιήσουν.

 

0% γκανιότα* για αυξημένες αποδόσεις και περισσότερα κέρδη

Χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας*, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet στην αγορά του 1Χ2 του Νόργουιτς-Μπέρμιγχαμ δεν έχουν μειωθεί ως συνήθως. Αντίθετα, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη σε όσους καλύψουν δύο απλές προϋποθέσεις: να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, ανάλογα των αυξημένων αποδόσεων. Επιπλέον, τα κέρδη αυτά δε θα συνοδεύονται από απαιτήσεις και υποχρεώσεις, αφού θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις που κάνουν τη διαφορά

Οι τρεις αποδόσεις που αυξήθηκαν στον σημερινό αγώνα του Championship βρίσκονται στην αγορά του 1Χ2 και έχουν διαμορφωθεί ως εξής: 1.94 για νίκη της Νόργουιτς, 3.69 για ισοπαλία και 4.60 για νίκη της Μπέρμιγχαμ. Χάρη σε αυτές, τα κέρδη των νικητών θα είναι περισσότερα από όσα θα δικαιολογεί το ρίσκο στοιχηματισμού, αφού οι συγκεκριμένες αποδόσεις έχουν αυξηθεί και ξεπερνούν τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι εταιρίες στοιχημάτων στην συντριπτική πλειοψηφία του ανταγωνισμού, η οποία διατηρεί κανονικά γκανιότα* στον αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία