Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός με 0% γκανιότα* στη Novibet

Τα ευρωπαϊκά γήπεδα του ποδοσφαίρου δε φιλοξενούν σήμερα γεγονότα εξίσου σημαντικά με εκείνα των προηγούμενων ημερών, αλλά τη σκυτάλη του ενδιαφέροντος έρχονται να πάρουν τα γήπεδα του μπάσκετ. Σήμερα, άλλωστε, επιστρέφουν οι αγώνες της Euroleague, με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες να βρίσκονται σε περίοπτη θέση στο πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες.

 

Ένας τέτοιος αγώνας είναι και αυτός που πραγματοποιείται απόψε, ανάμεσα σε Ζαλγκίρις Κάουνας και Ολυμπιακό. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μάλιστα, βρίσκεται και στο πρόγραμμα προσφορών** της νόμιμης ιστοσελίδας στοιχημάτων Novibet, η οποία τον προσφέρει με 0% γκανιότα*.

 

Τι σημαίνει αυτό; Πως οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή έχουν αυξηθεί και πως οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν με το ίδιο ρίσκο, αλλά να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη. Αναλυτικότερα, η προσφορά** φέρνει τη γκανιότα* στο 0%, γεγονός που σημαίνει ότι έχει μηδενιστεί η προμήθεια που ευθύνεται για τη μείωση των αποδόσεων. Έτσι, οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή παρέμειναν σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, λοιπόν, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του νικητή του σημερινού αγώνα της Euroleague: 2.25 για νίκη της Ζαλγκίρις Κάουνας και 1.78 για νίκη του Ολυμπιακού. Οι εν λόγω αποδόσεις βρίσκονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού και τα μέλη της Novibet είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσους στοιχηματίσουν στα ίδια σημεία, σε ιστοσελίδες που διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά** της Novibet, τέλος, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα σημεία της αγοράς του νικητή αγώνα, πριν την έναρξη του Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός, στις 20:00. Όπως είναι φυσικό, βέβαια, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το νικητή και η ανταμοιβή τους θα είναι τα αυξημένα κέρδη που προκύπτουν από τις εξίσου αυξημένες αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία