Δωρεάν στοιχήματα στο Βραζιλία-Παραγουάη από την Paddy Power

H εταιρεία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα μέλη της που στοιχηματίζουν στους αγώνες του Copa America, το οποίο σύντομα ολοκληρώνεται. Η συγκεκριμένη προσφορά αφορά στον αγώνα του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου ανάμεσα σε Βραζιλία και Παραγουάη και υπόσχεται δωρεάν στοιχήματα, αξίας 10 ευρώ, τα οποία οι παίχτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο.

 

Αναλυτικότερα, η Paddy Power υπόσχεται δύο δωρεάν στοιχήματα, αξίας 5 ευρώ έκαστο, σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν τουλάχιστον 20 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Βραζιλία και Παραγουάη, ο οποίος ξεκινά στις 00:30. Τα στοιχήματα που πρέπει να τοποθετήσουν οι παίχτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην προσφορά, θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα, να είναι μονά και να αφορούν σε σημεία με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Εφόσον οι παίχτες τοποθετήσουν τα εν λόγω στοιχήματα, θα κερδίσουν δύο δωρεάν, ανεξάρτητα από την τελική τους έκβαση, τα οποία θα μπορούν να χρησιμοποιούν στην πλατφόρμα του live στοιχήματος, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Τα στοιχήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα 5 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και θα μπορούν να αποφέρουν κέρδη δίχως ρίσκο.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και προσφέρει πολλά παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μπίνκο και άλλα!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Paddypower και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία