Θετικά οικονομικά αποτελέσματα της William Hill για το 2014

Η William Hill προχώρησε στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της για το οικονομικό έτος του 2014, τα οποία παρουσιάζουν θετική εικόνα, μετά την απογοητευτική επίδοση της εταιρείας του online στοιχήματος κατά το τέταρτο τρίμηνο της χρονιάς.

 

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους, η William Hill αύξησε τα μεικτά της έσοδα κατά 8%, σε σχέση με τα αντίστοιχα του 2013. Αντίστοιχα, τα κέρδη της αυξήθηκαν κατά 11%, στα 487,4 εκατομμύρια ευρώ. Σημαντικό ρόλο στα θετικά αποτελέσματα του 2014 έπαιξαν, τέλος, οι επιδόσεις της ιστοσελίδας της William Hill, αλλά και του τμήματός της στην Αυστραλία.

Η William Hill είναι μία από τις παλαιότερες και πιο αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων,προσφέρει εκτός από στοιχήματα και παιχνίδια όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι,μονόπολη,τζένγκα,κίνο και πολλά άλλα!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.