Αύξηση εσόδων ανακοίνωσε η Coral

Η στοιχηματική εταιρία Gala Coral ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του τελευταίου τριμήνου, πιθανότατα του τελευταίου, κατά το οποίο η εταιρεία θα είναι αυτόνομη, πριν τη συγχώνευσή της με τη Ladbrokes. Και, σύμφωνα με τα στοιχεία, τα αποτελέσματα είναι άκρως θετικά.

 

Αναλυτικότερα, η Coral ανακοίνωσε αύξηση των συνολικών καθαρών εσόδων της κατά 9%. Σημαντική ήταν η ενίσχυση των εσόδων από το online τμήμα της εταιρείας (στοίχημα και καζίνο), τα οποία αυξήθηκαν κατά 24%. Η ιστοσελίδα της Coral, μάλιστα, είδε τα έσοδά της να αυξάνονται κατά 32% στο online στοίχημα.

 

Ο Carl Leaver, CEO της Gala Coral, δήλωσε σχετικά με τα οικονομικά αποτελέσματα: “Η ανάπτυξη του τελευταίου τριμήνου αντικατοπτρίζει την ανοδική πορεία της εταιρείας. Οι επιδόσεις μας στον online τομέα ήταν ικανοποιητικές (ειδικά από την Coral.co.uk) και οι ρυθμοί ανάπτυξης αυξήθηκαν, σε σχέση με το περασμένο τρίμηνο. Αυτό φέρνει την εταιρεία σε μια θέσης ισχύος για την επικείμενη συγχώνευσή μας με τη Ladbrokes, για την οποία αναμένουμε την τελική έγκριση από τις αρμόδιες Αρχές”.

 

H Coral ιδρύθηκε το 1926 και το 1997 λειτούργησε διαδικτυακά, σήμερα θεωρείται από τις  μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.