Ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αγροά του Tennessee η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η William Hill είναι μια από τις ευρωπαϊκές εταιρείες στοιχήματος που έχουν έντονη παρουσία στην αγορά των ΗΠΑ, καθώς δραστηριοποιείται νόμιμα σε αρκετές Πολιτείες και πλέον το Tennessee προστίθεται στις Πολιτείες όπου προσφέρει τις υπηρεσίες της στον τομέα του στοιχήματος. Η William Hill λάνσαρε πριν μερικές ημέρες την ιστοσελίδα της και το mobile app της, δίνοντας στους παίχτες από το Tennessee την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε εκατοντάδες αθλητικούς αγώνες.

Θυμίζουμε ότι το Tennessee έχει νομιμοποιήσει το επίγειο και online στοίχημα και, μάλιστα, είναι μία από τις ελάχιστες Πολιτείες των ΗΠΑ που επιτρέπουν στις εταιρείες στοιχήματος να δραστηριοποιηθούν στον online τομέα, χωρίς να απαιτείται φυσική παρουσία τους στην Πολιτεία.

 

Το ντεμπούτο της William Hill στο Tennessee

Η William Hill έκανε το ντεμπούτο της στην αγορά online στοιχήματος του Tennessee στις 11 Μαρτίου και ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες της μέσω δύο τρόπων: ο πρώτος είναι μέσω της στοιχηματικής ιστοσελίδας της και ο δεύτερος μέσω του mobile app της. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Πολιτείας μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα ή να συνδεθούν στο app από το κινητό τους, σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρίσκονται. Σε αντίθεση με άλλες Πολιτείες, άλλωστε, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις κάποιου καζίνο ή πρακτορείου στοιχήματος, προκειμένου να μπορούν να στοιχηματίσουν online.

Η William Hill, τέλος, κατάφερε να καλύψει τα χρονικά περιθώρια που επιθυμούσε, προκειμένου να λανσάρει τις υπηρεσίες της εν μέσω του Μαρτίου. Άλλωστε, ολόκληρος ο μήνας είναι γνωστός για το τεράστιο αθλητικό ενδιαφέρον που προσφέρει η March Madness, τα κολεγιακά πρωταθλήματα, που ειδικά στις ΗΠΑ, είναι εξαιρετικά δημοφιλή στους παίχτες του στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.