Βελτίωση του app στοιχήματος από την Paddy Power

Η στοιχηματική εταιρία Paddy Power επιστράτευσε το σύστημα Application Performance Management (APM) της AppDynamics, προκειμένου να βελτιώσει το app του online στοιχήματος, εξαλείφοντας τα προβλήματα που ενδεχομένως οδηγούν σε κλείσιμό του.

 

Αναλυτικότερα, ένα από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα περισσότερα apps είναι το απρόσμενο κλείσιμό τους, μετά από κάποια βλάβη. Το σύστημα APM της AppDynamics φροντίζει να εξαλείψει αυτές τις βλάβες, εντοπίζοντας έγκαιρα τα προβλήματα που τις προκαλούν. Παράλληλα, το APM βελτιώνει την πρακτικότητα του app, διευκολύνοντας τις συναλλαγές και άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, δεν είναι μόνο οι παίχτες που επωφελούνται από αυτό, καθώς οι υπεύθυνοι της Paddy Power θα είναι σε θέση να αναλύσουν δεδομένα που αφορούν στην απόδοση κάθε τομέα του app, με στόχο να βελτιώσουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα έχει έδρα στην Ιρλανδία όπου θεωρείται η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εταιρεία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.