Ειδικά στοιχήματα για τον επόμενο πρόεδρο του Παναθηναϊκού στη Novibet

Η εταιρεία στοιχηματισμού Novibet έχει δείξει και στο παρελθόν την προτίμησή της στις εξελίξεις του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και στα ειδικά στοιχήματα, προσφέροντας στα μέλη της την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε γεγονότα που ξεφεύγουν από τις γραμμές των γηπέδων. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η απόφαση της εταιρείας να δεχθεί ειδικά στοιχήματα για τον επόμενο πρόεδρο του Παναθηναϊκού, μετά την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από το τιμόνι της ομάδας.

Τα μέλη της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, λοιπόν, μπορούν πλέον να στοιχηματίσουν σε μια σειρά νέων ειδικών στοιχημάτων και να διεκδικήσουν κέρδη, προβλέποντας τον επόμενο πρόεδρο του Παναθηναϊκού.

 

Οι επιλογές και οι αποδόσεις των ειδικών στοιχημάτων

Ουσιαστικά, η ερώτηση που κάνει η Novibet στα μέλη της είναι η εξής: Ποιος θα είναι πρόεδρος του Παναθηναϊκού την 1η Σεπτεμβρίου του 2018; Μέσω αυτού, οι παίχτες καλούνται να στοιχηματίσουν στον επόμενο πρόεδρο της ομάδας, στο πρόσωπο που θα παραμείνει έως την ορισμένη ημερομηνία. Και οι επιλογές των παιχτών είναι αρκετές, από τις πιο λογικές, έως τις πιο εξωφρενικές!

Το μεγάλο φαβορί, σύμφωνα με τις αποδόσεις της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος αποτελεί και την αγαπημένη επιλογή πολλών οπαδών του Παναθηναϊκού. Η απόδοση που συνοδεύει το συγκεκριμένο στοίχημα βρίσκεται στο 4.00. Ακολουθεί ο Βασίλης Κωνσταντίνου, που έχει ανταποκριθεί και στο παρελθόν στα καλέσματα της ομάδας, με απόδοση 6.00, καθώς και ο Δημήτρης Σαραβάκος, ένας ακόμη παλαίμαχος με αγάπη για την ομάδα και απόδοση στο 6.00.

Στη λίστα της Novibet έχουν συμπεριληφθεί κι άλλοι επιχειρηματίες, με ή χωρίς δεσμούς με το παρελθόν της ομάδας, όπως οι Νικόλας Πατέρας (11.00), Μάνος Μαυροκουκουλάκης (11.00), Αδαμάντιος Πολέμης (16.00) και οι Γιάννης και Γιώργος Βαρδινογιάννης (21.00 έκαστος).

Τέλος, η στοιχηματική εταιρεία Novibet συμπεριέλαβε και τρεις λιγότερο πιθανές επιλογές: τη δημοσιογράφο Λιάνα Κανέλλη και την πολιτικό Ζωή Κωνσταντοπούλου (36.00 και 51.00 αντίστοιχα), αλλά και ένα φανταστικό πρόσωπο: τη Ντένη Μαρκορά, πρωταγωνίστρια του σίριαλ “Δυο Ξένοι” (με κλειδωμένη απόδοση στο 1.00)!

Η Novibet η οποία μάλιστα ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, όπως προείπαμε δεν ξεχνά να ανακοινώνει ειδικα στοιχήματα ''εξωγηπεδικά'' ένα παράδειγμα αποτελεί και τα ειδικά στοίχηματα στις αρχές του 2017 για τους προπονητές στην ελληνική Superleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία