Τα στοιχήματα της Mybet για τα φετινά Όσκαρ

Η εταιρία στοιχήματος Mybet έχει δημιουργήσει παράδοση στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων, περιλαμβάνοντας όχι μόνο τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα από όλον τον κόσμο, αλλά και διοργανώσεις που αφορούν σε άλλες κατηγορίες, όπως αυτή της Απονομής Των Βραβείων Όσκαρ. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, ούτε η φετινή απονομή θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα ειδικών στοιχημάτων της Mybet.

 

Τα μέλη της ιστοσελίδας του online στοιχήματος, λοιπόν, έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν τους νικητές των φετινών Όσκαρ και να εξασφαλίσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Οι υπεύθυνοι άλλωστε, έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν έξι διαφορετικές κατηγορίες στα ειδικά στοιχήματά τους: αυτές της Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερου Σκηνοθέτη, Καλύτερου Ηθοποιού, Καλύτερης Ηθοποιού, Καλύτερου Ηθοποιού Β' Ρόλου και Καλύτερης Ηθοποιού Β' Ρόλου.

 

Στην πρώτη κατηγορία, φαβορί είναι τα Birdman, με απόδοση 1.60, και Boyhood, με απόδοση 2.20. Αντίστοιχα, στην κατηγορία Καλύτερου Σκηνοθέτη συναντάμε στη θέση των φαβορί τους σκηνοθέτες των Birdman και Boyhood. Ο Alejandro Gonzalez Inarritu του Birdman συνοδεύεται από απόδοση 1.65, ενώ ο Richard Linklater του Boyhood από απόδοση 2.10.

 

Στην κατηγορία Καλύτερου Ηθοποιού, από την άλλη, φαβορί είναι οι Eddie Redmayne και Michael Keaton. Ο πρωταγωνιστής του The Theory Of Everything είναι το μεγάλο φαβορί, με απόδοση 1.27, ενώ ο πρωταγωνιστής του Birdman ακολουθεί με απόδοση 3.50. Στην κατηγορία της Καλύτερης Ηθοποιού, αδιαμφισβήτητο φαβορί είναι η Julian Moore (Still Alice), με απόδοση 1.01, ενώ ακολουθεί η Reese Witherspoon (Wild), με μεγάλη διαφορά και απόδοση στο 21.00.

 

Στους Β' Ρόλους, τέλος, συναντάμε στην κατηγορία των ανδρών τους J.K. Simmons (Whiplash) και Edward Norton (Birdman). Ο πρώτος είναι και το αδιαμφισβήτητο φαβορί, με απόδοση που δεν ξεπερνά το 1.03. Αντίστοιχα, η απόδοση του Norton βρίσκεται στο 15.00. Αντίστοιχα, στην κατηγορία των γυναικών, φαβορί είναι με διαφορά η Patricia Arquette του Boyhood (1.02) και ακολουθεί η Emma Stone του Birdman (21.00).

 

Η Mybet,η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα,προσφέρει άφθονες επιλογές στα μέλη της που επιθυμούν να στοιχηματίσουν στα Όσκαρ. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν ανάμεσα σε φαβορί και αουτσάιντερ και να προχωρήσουν στις προβλέψεις τους.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία