Νovibet: Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για την Premier League

Η στοιχηματική ετιαρία Novibet καλύπτει με μια τεράστια ποικιλία επιλογών κάθε αγώνα ποδοσφαίρου της αγγλικής Premier League και τα μέλη της έχουν στη διάθεσή τους δεκάδες ευκαιρίες στοιχηματισμού, πριν την έναρξη ή κατά τη διάρκειά του. Σε αυτά τα στοιχήματα που αφορούν μεμονωμένους αγώνες, η Novibet έρχεται να προσθέσει αρκετά ακόμη – πρόκειται για ειδικά στοιχήματα που υπόσχονται κέρδη σε βάθος χρόνου.

 

Αναλυτικότερα, η Novibet ενίσχυσε σημαντικά την κατηγορία των μακροχρόνιων ειδικών στοιχημάτων που αφορούν στα αποτελέσματα της Premier League. Και, χάρη στις επιλογές που προσφέρει η ιστοσελίδα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε αρκετές νέες πτυχές του πρωταθλήματος.

 

Στη νέα κατηγορία στοιχημάτων, λοιπόν, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν τον πρώτο σκόρερ και τον πρώτο σε ασσίστ, κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Επίσης, μπορούν να προβλέψουν πόσα γκολ θα πετύχει κατά τη διάρκεια της σεζόν κάθε παίχτης, ποιος θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ και ποιος τα λιγότερα, τις συνολικές νίκες κάθε ομάδας, την κορυφαία ομάδα κατά το διάλειμμα των Χριστουγέννων και τη νεοφώτιστη ομάδα με την καλύτερη πορεία. Οι επιλογές είναι πολλές και οι ευκαιρίες διεκδίκησης κερδών των μελών της Novibet έχουν αυξηθεί σημαντικά.

 

Όλα τα παραπάνω στοιχήματα, βέβαια, είναι μακροχρόνια, γεγονός που σημαίνει πως απαιτείται να περάσουν μήνες, έως ότου οι προβλέψεις των παιχτών επαληθευθούν ή διαψευστούν. Όσοι, όμως, έχουν την απαραίτητη υπομονή είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιπλέον κέρδη με τις προβλέψεις τους.

 

Στα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα μπορούν στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίκτες καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας από το 2012.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία