Ειδικά στοιχήματα για το Champions League από την στοιχηματική εταιρία Novibet

Το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος μονοπωλείται σήμερα από τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Η διοργάνωση, άλλωστε, περιλαμβάνει αρκετούς αγώνες σήμερα και αύριο και κάθε παίχτης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε δεκάδες στοιχηματικές αγορές και εκατοντάδες στοιχήματα, προκειμένου να διεκδικήσει μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Παράλληλα, όμως, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν κέρδη και μέσω μιας σειράς ειδικών στοιχημάτων για τη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet δίνουν στους παίχτες την ευκαιρία να τοποθετήσουν κάποιες εναλλακτικές προβλέψεις, οι οποίες αφορούν στο σύνολο των αγώνων των δύο επόμενων ημερών. Και, χάρη σε αυτά, θα μπορούν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο να διεκδικήσουν κέρδη και να αυξήσουν το υπόλοιπο του λογαριασμού τους.

 

Τα ειδικά στοιχήματα για τη 2η αγωνιστική του Champions League

H πρώτη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων της Novibet για τους αγώνες του Champions League αφορά στον αριθμό γκολ που θα σημειωθούν κάθε ημέρα. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο σύνολο των αγώνων της Τρίτης ή της Τετάρτης. Οι επιλογές που έχουν ξεκινούν από τα 15 ή λιγότερα γκολ και καταλήγουν στα 31 ή περισσότερα γκολ.

Η δεύτερη κατηγορία ειδικών στοιχημάτων αφορά στην ομάδα που θα καταφέρει να πετύχει τα περισσότερα γκολ κατά τη διάρκεια κάθε ημέρας της 2ης αγωνιστικής του Champions League. Αναλυτικότερα, στην περίπτωση της Τρίτης για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο ότι η ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ της ημέρας θα είναι η Μπάγερν Μονάχου, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι, ή οποιαδήποτε άλλη. Αντίστοιχα, στην περίπτωση της Τετάρτης, μπορούν να τοποθετήσουν το ίδιο ακριβώς στοίχημα στην Παρί Σεν Ζερμέν, στη Ντόρτμουντ ή σε οποιαδήποτε άλλη.

Όσοι θέλουν να τοποθετήσουν τα παραπάνω στοιχήματα, θα πρέπει να βιαστούν και να το κάνουν πριν την έναρξη των αγώνων κάθε ημέρας.

Για σήμερα η Novibet που ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες έχει ανακοινώσει 0% γκανιότα* για το ματς Λυών-Σαχτάρ Ντόνετσκ και δωρεάν στοιχήματα σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στο ΑΕΚ-Μπενφίκα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία