1.050+ στοιχήματα στον τελικό του EURO προσφέρει η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Ο μεγάλος τελικός του EURO πλησιάζει και Ιταλία και Αγγλία θα αναμετρηθούν την Κυριακή για το τρόπαιο, όσο εκατομμύρια παίχτες του στοιχήματος από όλον τον κόσμο θα διεκδικούν μικρά ή μεγάλα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Οι παίχτες αυτοί θα έχουν στη διάθεσή τους πολλές επιλογές και θα μπορούν να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους σε διαφορετικές πτυχές και ενδεχόμενα του αγώνα.

Μια από τις στοιχηματικές εταιρίες που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις πολλές επιλογές στοιχηματισμού είναι και η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet, η οποία ήδη προσφέρει περισσότερα από 1.050 στοιχήματα στον μεγάλο τελικό. Και, γνωρίζοντας την Goalbet, αναμένουμε ακόμα περισσότερα στοιχήματα, όσο πλησιάζει η ώρα της σέντρας του αγώνα.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στον τελικό του EURO

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν στον τελικό ανάμεσα σε Ιταλία και Αγγλία μέσω της Goalbet θα συναντήσουν πολλές επιλογές, από τις πιο συνηθισμένες έως τις πιο ασυνήθιστες. Αρχικά, μπορούν να στοιχηματίσουν στο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά και στη νικήτρια ομάδα, είτε αυτή προκύψει στην κανονική διάρκεια, στην παράταση ή στα πέναλτι. Παράλληλα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν ο αγώνας θα κριθεί στα πέναλτι, ανεξάρτητα από το ποια ομάδα θα κερδίσει.

Δίπλα στις παραπάνω επιλογές στοιχηματισμού βρίσκονται πολλές ακόμα κλασικές αγορές, όπως το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, το ακριβές σκορ, η διπλή ευκαιρία και το ισοπαλία όχι στοίχημα μεταξύ άλλων. Επιπλέον, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στους σκόρερ, αλλά και σε πολλές αγορές για τα γκολ, ανάμεσα στις οποίες και η μέθοδος επίτευξης ή το χρονικό διάστημα του πρώτου γκολ. Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ασιατικό χάντικαπ και σε μια σειρά στοιχημάτων που αφορούν σε κάθε ημίχρονο ξεχωριστά.

Η λίστα με τις στοιχηματικές επιλογές της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet είναι ατελείωτη και όλες οι επιλογές που προσφέρει θα είναι διαθέσιμες έως την έναρξη του μεγάλου τελικού. Μετά τη σέντρα, τα στοιχήματα αυτά θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία