Ασυνήθιστα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τον τελικό του Champions League

Η διεξαγωγή κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου, όπως αυτή του τελικού του Champions League, δίνει στα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Novibet την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε δεκάδες συνηθισμένες αγορές, αλλά και να τοποθετήσουν κάποια από τα πιο ασυνήθιστα ειδικά στοιχήματα της αγοράς! Άλλωστε, η Novibet φροντίζει πάντα να προσφέρει από ασυνήθιστες έως εξωφρενικές επιλογές στοιχηματισμού σε τέτοιες περιπτώσεις και ο τελικός του Champions League ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τη διεκδίκηση κερδών από ασυνήθιστες προβλέψεις.

Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Novibet ανακοίνωσε και μια σειρά από ασυνήθιστα ειδικά στοιχήματα για τον τελικό του Champions League, ειδικά στοιχήματα που περιλαμβάνουν από το τελευταίο φάουλ του αγώνα έως τα ρεκόρ που μπορεί να καταρριφθούν στη διάρκειά του!

 

Τα ειδικά στοιχήματα της στοιχηματικής ιστοσελίδας Novibet

Όσοι επιλέξουν να εμφανίσουν τη μεγάλη λίστα επιλογών ειδικών στοιχημάτων της Novibet θα δουν μια σειρά από προβλέψεις που διαφέρουν από τις συνηθισμένες. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στα απλά ειδικά στοιχήματα, που ζητούν προβλέψεις για το πρώτο ή τελευταίο πλάγιο, φάουλ ή οφσάιντ του αγώνα, καθώς και στην κατοχή της μπάλας. Επίσης, μπορούν να στοιχηματίσουν στα ειδικά παιχτών και στον πολυτιμότερο παίχτη του αγώνα, καθώς και σε κάποια συνδυαστικά ειδικά, όπως το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, τα γκολ να είναι over 2,5 και οι κίτρινες κάρτες over 4,5.

Επιπλέον, υπάρχουν δύο ακόμη κατηγορίες ειδικών στοιχημάτων που περιλαμβάνουν τις πιο ασυνήθιστες επιλογές. Η πρώτη από αυτές περιλαμβάνει κάποια ρεκόρ του παρελθόντος που ενδεχομένως καταρριφθούν στον φετινό τελικό. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν θα σημειωθούν περισσότερα από 10 γκολ (ρεκόρ του 1960), αν κάποιος παίχτης θα σκοράρει περισσότερα από 4 γκολ (ρεκόρ του 1960) και αν θα εκτελεστούν περισσότερα από 15 πέναλτι (ρεκόρ του 1968).

Επίσης υπάρχει και μια σειρά από fun bets, τα οποία καλούν τους παίχτες να στοιχηματίσουν στο αν θα σκοράρει κάποιος τερματοφύλακας, αν θα σημειωθεί γκολ με ψαλιδάκι ή με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και άλλα.

Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε κάτι διαφορετικό, λοιπόν, δεν έχουν παρά να επιλέξουν ένα από τα ειδικά στοιχήματα της Novibet και να τοποθετήσουν εγκαίρως τις προβλέψεις τους, πριν την έναρξη του τελικού του Champions League.

Για τον τελικό του Champions League, η Novibet η οποία και ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, έχει ανακοινώσει και ανταμοιβή σε όσα μέλη της στοιχηματίσουν live στον αγώνα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία