Ειδικά στοιχήματα για τη Euroleague στην στοιχηματική εταιρία Novibet

H Euroleague βρίσκεται στην 8η αγωνιστική της και οι κορυφαίες ομάδες μπάσκετ της Ευρώπης υπόσχονται για μια ακόμη εβδομάδα θέαμα, συγκινήσεις και στοιχηματικές ευκαιρίες. Παράλληλα, η στοιχηματική εταιρία Novibet υπόσχεται μια σειρά από ευκαιρίες στοιχηματισμού που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα πλαίσια των αναμετρήσεων των ομάδων και έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα της αγωνιστικής που αφορούν στις συνολικές επιδόσεις ομάδων και παιχτών στα ευρωπαϊκά παρκέ.

Συγκεκριμένα, η Novibet έχει ανακοινώσει μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που αφορούν σε διαφορετικές πτυχές των αγώνων, όπως το υψηλότερο σκορ της αγωνιστικής, η ομάδα με τους περισσότερους πόντους και οι επιδόσεις επιλεγμένων παιχτών.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για την 8η αγωνιστική

Τα στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για την 8η αγωνιστική της Euroleague βρίσκονται στην κατηγορία των ειδικών στοιχημάτων του μπάσκετ και κλείνουν σήμερα, με την έναρξη των αγώνων. Τα δύο πρώτα από αυτά αφορούν στους περισσότερους και στους λιγότερους πόντους που μπορεί να πετύχει οποιαδήποτε από τις ομάδες που αγωνίζονται. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο αν κάποια ομάδα θα καταφέρει να ξεπεράσει το όριο των 100 πόντων, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, ενώ αντίστοιχα θα μπορούν να στοιχηματίσουν και στο αν κάποια ομάδα θα πετύχει λιγότερους από 60 πόντους.

Παράλληλα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν και στην ομάδα που πιστεύουν ότι θα πετύχει τους περισσότερους πόντους στο πλαίσιο της αγωνιστικής. Η τριάδα των φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, ΤΣΣΚΑ και Φενέρμπαχτσε.

H Novibet έχει ανακοινώσει και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα για τις επιδόσεις επιλεγμένων παιχτών που θα αγωνιστούν στην 8η αγωνιστική. Σε αυτή την κατηγορία στοιχημάτων, τα μέλη της ιστοσελίδας μπορούν να στοιχηματίσουν με τη μέθοδο του over/under στον αριθμό πόντων, ασίστ, ριμπάουντ κτλ. των κορυφαίων παιχτών κάθε ομάδας και να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

Τέλος για σήμερα η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, πραγμα που σημαίνει πως τις προσφορές** της μπορούν να της επωφεληθούν και οι Έλληνες, έχει επιλέξει τον αγώνα Τουρκία-Ουκρανία για την προσφορά** της 0% γκανιότας*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία