Στοιχήματα για τον καλύτερο τερματοφύλακα του Μουντιάλ στη Meridianbet

Η νόμιμη στοιχηματική εταιρία Meridianbet προσφέρει στα μέλη της μια ευρεία γκάμα ειδικών και μακροχρόνιων στοιχημάτων στο Μουντιάλ, δίνοντάς τους την ευκαιρία να στοιχηματίσουν και σε ενδεχόμενα που αφορούν σε ολόκληρη την πορεία της διοοργάνωσης και όχι μόνο σε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Στα στοιχήματα αυτά περιλαμβάνονται αρκετές επιλογές, από τις πιο συνηθισμένες, όπως το ζεύγος του τελικού και η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, έως τις πιο ασυνήθιστες, όπως το από το ποια ήπειρο θα προέρχεται η νικήτρια ομάδα και το αν θα κατακτήσει το Μουντιάλ ομάδα που δεν το έχει κατορθώσει ξανά στο παρελθόν.

Παράλληλα, η Meridianbet έχει ανακοινώσει και μια κατηγορία ειδικών στοιχημάτων που αφορά στους κορυφαίους παίχτες του Μουντιάλ. Σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες μπορούν να προβλέψουν ποιοι ποδοσφαιριστές θα αναδειχθούν οι κορυφαίοι του Μουντιάλ. Και σε αυτή την κατηγορία, η στοιχηματική ιστοσελίδα καλύπτει τον κορυφαίο παίχτη που θα κερδίσει τη “Χρυσή Μπάλα”, τον κορυφαίο σκόρερ που θα κερδίσει το “Χρυσό Παπούτσι” και τον κορυφαίο τερματοφύλακα που θα κερδίσει το “Χρυσό Γάντι”.

 

Τα στοιχήματα της Meridianbet για τον κορυφαίο τερματοφύλακα

Η τελευταία κατηγορία στοιχημάτων είναι σπανιότερη στις εταιρίες στοιχημάτων, σε σχέση με τον κορυφαίο παίχτη και τον κορυφαίο σκόρερ, αλλά τα μέλη της Meridianbet μπορούν να πραγματοποιήσουν τις προβλέψεις τους και να διεκδικήσουν κέρδη. Η αγορά του κορυφαίου τερματοφύλακα του Μουντιάλ, μάλιστα, κλείνει στις 15 Ιουλίου, μόλις ολοκληρωθεί το Μουντιάλ.

Έως τότε, έχουν αρκετές επιλογές που μπορούν να τους αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Για παράδειγμα, φαβορί αυτή τη στιγμή για να αναδειχθεί ο κορυφαίος του Μουντιάλ είναι ο τερματοφύλακας της Αγγλίας, Τζόρνταν Πίκφορντ, με απόδοση 5.50. Ακολουθούν οι Ουγκό Λορίς (Γαλλία) και Ντάνιελ Σούμπασιτς (Κροατία), με απόδοση 6.00, καθώς και άλλες επιλογές, με υψηλότερες αποδόσεις. Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα σημεία των ειδικών στοιχημάτων της Meridianbet θα κρίνουν και τα κέρδη όσων προβλέψουν σωστά τον κορυφαίο τερματοφύλακα του Μουντιάλ.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Meridianbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Meridianbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία