Ενισχυμένες αποδόσεις από τη Ladbrokes

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου έχουν αρκετές επιλογές σήμερα στη διάθεσή τους, προκειμένου να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με τα στοιχήματά τους. Ειδικά στην εταιρία στοιχήματος Ladbrokes, μπορούν να στοιχηματίσουν σε μια πληθώρα αγώνων, μεταξύ των οποίων και σε αυτούς του αγγλικού Championship και του σκωτσέζικου Premiership.

 

Σε δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, οι παίχτες έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χάρη σε κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις που ανακοίνωσε σε επιλεγμένα σημεία η Ladbrokes. Οι δύο αυτοί αγώνες είναι οι εξής: η αναμέτρηση της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ με τη Μπράιτον, στο πλαίσιο του Championship, και η αναμέτρηση της Φαλκρίρκ με τη Χιμπέρνια, στο πλαίσιο της Premiership.

 

Στους δύο αυτούς αγώνες, οι υπεύθυνοι ενίσχυσαν δύο αποδόσεις σε επιλεγμένα σημεία. Στον πρώτο αγώνα, λοιπόν, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη όσοι επιλέξουν το σημείο που προβλέπει νίκη της Σέφιλντ Γουέντσντεϊ και να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η αρχική απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο δεν ξεπερνούσε το 5.50, αλλά τώρα βρίσκεται στο 6.00. Αντίστοιχα, στον δεύτερο αγώνα, έχει ενισχυθεί η απόδοση του σημείου που προβλέπει νίκη της Χιμπέρνιαν και επίσης να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Η συγκεκριμένη απόδοση βρισκόταν αρχικά στο 4.00, αλλά τώρα έχει αγγίξει το 4.50.

 

Χάρη στις δύο αυτές ενισχυμένες αποδόσεις, λοιπόν, αν τα παραπάνω αποτελέσματα επαληθευθούν, οι παίχτες που επέλεξαν να στοιχηματίσουν στα επιλεγμένα σημεία θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη. Τα κέρδη αυτά, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Για να εκμεταλλευτούν τη σημερινή προσφορά της Ladbrokes οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στα συγκεκριμένα σημεία πριν την έναρξη του αγώνα και όχι κατά τη διάρκειά του. Άλλωστε, οι αποδόσεις στο live στοίχημα δεν είναι ενισχυμένες.

 

Η Ladbrokes ιδρύθηκε το 1886 και διαδικτύακα λειτουργεί από το 2000 είναι από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου όμως δεν ανήκει στις νόμιμες της Ελλάδος καθότι δεν διαθέτει την απαράιτητη άδεια.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία