Ειδικά στοιχήματα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Novibet

Μέχρι πριν μερικές ημέρες, όλοι θεωρούσαν δεδομένο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει και του χρόνου στη Ρεάλ Μαδρίτης (ούτως ή άλλως, το συμβόλαιό του δεν έχει λήξει). Ωστόσο, οι τελευταίες εξελίξεις, με τις ισπανικές Αρχές να τον κατηγορούν για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων ευρώ και τον ίδιο να δηλώνει την πρόθεσή του να λύσει το συμβόλαιό του και να εγκαταλείψει την Ισπανία, έχουν προκαλέσει ένα πρωτόγνωρο φούντωμα μεταγραφικών φημών!

Τις φήμες αυτές μπορούν να εκμεταλλευτούν τα μέλη της εταιρείας στοιχημάτων Novibet και να τοποθετήσουν στοιχήματα σχετικά με το σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου ο Πορτογάλος σταρ. Η στοιχηματική ιστοσελίδα εγκαινίασε μια νέα σειρά από fun bets, με αντικείμενο το επόμενο συμβόλαιο του Κριστιάνο Ρονάλντο!

 

Fun bets για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Η ερώτηση που θέτει η σειρά των νέων στοιχημάτων που ανακοίνωσε η Novibet είναι απλή: σε ποια ομάδα θα συνεχίσει από του χρόνου την καριέρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο; Οι απαντήσεις, από την άλλη, δεν είναι τόσο απλές (αλλά πληρώνουν τους τολμηρούς) και αποτελούνται από αρκετές ομάδες, καλύπτοντας όλες τις λογικές φήμες, τις λιγότερο λογικές, αλλά και τις εξωφρενικές!

Όσοι, λοιπόν, αποφασίσουν να τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα έχουν στη διάθεσή τους περισσότερες από 15 επιλογές. Ανάμεσά τους, βρίσκονται οι πιο λογικές επιλογές, αλλά και κάποιες που φλερτάρουν με όρια των τρελών ονείρων. Για παράδειγμα, το φαβορί των προγνωστικών είναι να συνεχίσει ο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης (η λύση του συμβολαίου του, άλλωστε, θα είναι μια κοστοβόρα διαδικασία), με απόδοση 1.35. Το εξωφρενικό αουτσάιντερ, από την άλλη, είναι η ομάδα του Ολυμπιακού (!) με απόδοση 4001.00!

Φυσικά, υπάρχουν και πιο ρεαλιστικές επιλογές για όσους πιστεύουν ότι ο Ρονάλντο θα συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα. Για παράδειγμα, οι επιλογές των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν πληρώνουν 4.50 και 5.00 αντίστοιχα. Άλλες ομάδες, όπως οι Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου συνοδεύονται από αποδόσεις κοντά στο 30.00 στα αντίστοιχα σημεία. Και άλλα αουτσάιντερ, όπως οι Ντόρτμουντ και Τότεναμ, πληρώνουν με απόδοση στο 100.00, αν τελικά επαληθευθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη.

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ανακοινώνει συχνά ειδικά στοιχήματα για τα μέλη της.Η τελευταία φορά ήταν πριν λίγες ημέρες για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία