ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ με 1.000+ στοιχήματα στη Goalbet

Τα πλέι-οφ της Super League συνεχίζονται και η Κυριακή είναι ημέρα κορυφαίων ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό την ΑΕΚ, σε δύο αγώνες που αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον φιλάθλων και παιχτών του στοιχήματος. Οι δύο αναμετρήσεις, άλλωστε, προσφέρονται για στοιχηματισμό και, ειδικά στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος οι επιλογές είναι ήδη πάρα πολλές.

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet, έχει ανακοινώσει περισσότερα από 1.000 στοιχήματα σε καθέναν από τους δύο αγώνες, προσφέροντας έτσι πάρα πολλές επιλογές στα μέλη της, που μπορούν να διεκδικήσουν κέρδη σε δεκάδες διαφορετικές αγορές. Τα εκατοντάδες στοιχήματα που προσφέρει η Goalbet θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη κάθε αγώνα και μετά θα αντικατασταθούν από τα αντίστοιχα του live στοιχήματος.

 

Τα στοιχήματα της Goalbet στα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Τα μέλη της Goalbet που θα αποφασίσουν να στοιχηματίσουν σε έναν (ή και στους δύο) από τους δύο αγώνες θα βρεθούν μπροστά σε μια μεγάλη γκάμα στοιχηματικών επιλογών. Οι αγορές που ανακοινώνει η ιστοσελίδα στοιχήματος είναι αρκετές και καλύπτουν σχεδόν κάθε πτυχή του αγώνα.

Η αρχή γίνεται με τις πιο συνηθισμένες επιλογές, όπως το 1Χ2, το over/under, το χάντικαπ, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία, το ισοπαλία όχι στοίχημα, το ακριβές σκορ και οι σκόρερ. Οι παραπάνω βασικές αγορές, όμως, αποτελούν μόνο την αρχή, αφού οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν επίσης να τοποθετήσουν στοιχήματα παρόμοια με τα παραπάνω, όχι στο σύνολο του αγώνα, αλλά σε κάθε ημίχρονο ξεχωριστά. Εκτός από το ημίχρονο/τελικό, έχουν στη διάθεσή τους αγορές όπως το 1Χ2, το over/under, το GG/NG, η διπλή ευκαιρία και άλλες.

Τέλος, έχουν στη διάθεσή τους και άλλες πολλές αγορές, με κάποιες να είναι πιο ασυνήθιστες. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στο ενδεχόμενο να σημειωθεί αυτογκόλ, στην περίοδο επίτευξης του πρώτου γκολ και σε μια σειρά από συνδυαστικά στοιχήματα, που μπορούν να αποφέρουν μεγαλύτερα κέρδη στους νικητές.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία