Στοιχήματα ενισχυμένης αξίας στο ποδόσφαιρο από την στοιχηματική εταιρία Novibet

H στοιχηματική εταιρία Novibet εκμεταλλεύεται και σήμερα τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που είναι διαθέσιμες στο ποδόσφαιρο, προκειμένου να προσφέρει εκατοντάδες διαφορετικά στοιχήματα, αλλά και να ανακοινώσει κάποιες προσφορές** που θα βοηθήσουν τους παίχτες να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους. Με αυτή τη σκέψη, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν κάποιες ενισχυμένες αποδόσεις που, με τη σειρά τους, ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στα επιλεγμένα σημεία.

Αναλυτικότερα, οι προσφορές** της Novibet που ενισχύουν την αξία των στοιχημάτων είναι σήμερα δύο. Η πρώτη είναι αυτή της 0% γκανιότας*, η οποία ισχύει στον αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τσέλσι, και η δεύτερη είναι η ενίσχυση μιας επιλεγμένης απόδοσης, σε ένα συνδυαστικό στοίχημα για τους αγώνες της ισπανικής Primera Division που διεξάγονται την Πέμπτη.

 

Λίβερπουλ-Τσέλσι με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η Λίβερπουλ και η Τσέλσι έρχονται απόψε στις 21:45 αντιμέτωπες, στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αγγλίας, και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 μέσω της εταιρίας στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν μια σειρά από αυξημένες αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στις αποδόσεις του 1Χ2 του αγώνα, με αποτέλεσμα αυτές να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

Στο πλαίσιο της προσφοράς** της, η Novibet ανακοίνωσε τις εξής αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του αγγλικού Κυπέλλου: 1.88 για νίκη της Λίβερπουλ, 4.17 για ισοπαλία και 4.35 για νίκη της Τσέλσι. Εφόσον κάποιος παίχτης εκμεταλλευτεί μία από τις παραπάνω αποδόσεις, τοποθετήσει το κατάλληλο στοίχημα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη.

 

Ενισχυμένες αποδόσεις στην Primera Division

Η δεύτερη προσφορά** της Novibet συνδυάζει τα αποτελέσματα τριών αγώνων της Primera Division, που διεξάγονται την Πέμπτη. Συγκεκριμένα, το στοίχημα προβλέπει ότι οι αγώνες ανάμεσα σε Αλαβές-Χετάφε, Βαγιαδολίδ-Λεβάντε και Χιρόνα-Μπέτις θα λήξουν ισόπαλοι και η απόδοση που το συνοδεύει έχει ενισχυθεί στο 39.50. Και σε αυτή την περίπτωση, οι παίχτες θα μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

Τα στοιχήματα αυτά εννοείται πως μπορούν να τα παίξουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος μια και η Novibet που τα ανακοίνωσε ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία