Ειδικά στοιχήματα για την Superleague στην εταιρία στοιχημάτων Novibet

Η 22η αγωνιστική της ελληνικής Superleague ξεκινά το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και οι παίχτες του στοιχήματος θα έχουν για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο την ευκαιρία να στοιχηματίσουν στις πτυχές μιας σειράς αγώνων που παρουσιάζουν περισσότερο ή λιγότερο έντονο ενδιαφέρον. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων Novibet θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν και ανάμεσα σε μια σειρά από ειδικά στοιχήματα.

Τα στοιχήματα αυτά, σε αντίθεση με εκείνα που θα συναντήσουν σε κάθε αγώνα, αφορούν στις συνολικές επιδόσεις της 22ης αγωνιστικής και υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη, ανάλογα με τις προβλέψεις που θα τοποθετήσουν οι παίχτες.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για την 22η αγωνιστική

Τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet, η οποία ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, για την 22η αγωνιστική της Superleague χωρίζονται σε τρεις στοιχηματικές αγορές, οι οποίες αφορούν στο σύνολο των γκολ στους αγώνες του επόμενου τριημέρου.

Η πρώτη από αυτές τις αγορές αφορά στην ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στην αγωνιστική. Η τριάδα των φαβορί σε αυτή την περίπτωση είναι ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ, με αποδόσεις 2.25, 3.30 και 7.00 αντίστοιχα.

Η δεύτερη αγορά αφορά στο σύνολο των γκολ της αγωνιστικής και προσφέρεται με δύο επιλογές, με τη λογική του over/under. Συγκεκριμένα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν είτε στο over 19,5 είτε στο under 19,5 γκολ, με αποδόσεις 2.10 και 1.90 αντίστοιχα.

Η τρίτη και τελευταία αγορά ειδικών στοιχημάτων της Novibet για την 22η αγωνιστική της Superleague αφορά και πάλι το σύνολο των γκολ, αλλά προσφέρεται με τη λογική του 5way. Συγκεκριμένα, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν τον αριθμό των συνολικών γκολ της αγωνιστικής, επιλέγοντας ανάμεσα στα παρακάτω σημεία: 10 ή λιγότερα, 11-15, 16-20, 21-25 και 26 ή περισσότερα.

Όλα τα παραπάνω ειδικά στοιχήματα, τέλος, θα είναι διαθέσιμα έως την έναρξη του πρώτου αγώνα της 22ης αγωνιστικής της Superleague.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία